Betmasters

Betmasters: Πως παίζουμε στοίχημα στο ίντερνετ

Τα βήματα είναι λίγα και απλά για όσους θέλουν να παίξουν στοίχημα online.

Πλέον, στην Ελλάδα το ιντερνετικό στοίχημα είναι και συμφέρον και νόμιμο, αλλά και πολύ ασφαλές. Ποια είναι όμως τα βασικά που πρέπει να κάνετε για να παίξετε online;

Καταρχήν, πρέπει να γραφτούμε σε κάποια εταιρεία (η εγγραφή σε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρίες είναι το καλύτερο όπως έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενο άρθρο). Στο betmasters.gr μπορείτε να δείτε εμπεριστατομένη αξιολόγηση των νόμιμων εταιριών στοιχήματος για να βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Δίνετε κάποια στοιχεία που αφορούν το άτομό σας, όπως ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, username και password της επιθυμίας σας και η εγγραφή σας ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα.

Στη συνέχεια, υπάρχει το στάδιο της πρώτης κατάθεσης. Εδώ θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, όπως μέσω κάρτας paysafe, καθώς και με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Neteller και το Skrill. Βεβαίως, ανάλογα με την κάθε εταιρία, υπάρχουν και άλλοι τρόποι κατάθεσης, αλλά οι βασικοί και πιο δημοφιλείς είναι αυτοί που προαναφέρθησαν.

Όταν θα πάτε να κάνετε την πρώτη ανάληψη, τότε οι εταιρείες θα σας ζητήσουν πιστοποίηση στοιχείων. Συνήθως αυτά που ζητάνε είναι ένα έγγραφο ταυτοποίησης ονόματος (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα), ένα έγγραφο ταυτοποίησης διεύθυνσης (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ) και κάποιες ζητούν και τις δύο όψεις της κάρτας σας (με κρυμμένο φυσικά τον τριψήφιο κωδικό που υπάρχει στο πίσω μέρος). Δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα, όλα γίνονται σε περιβάλλον ασφάλειας. Θυμηθείτε οτι οι εταιρείες σας επιτρέπουν να κάνετε ανάληψη μόνο με τον τρόπο που κάνατε την κατάθεση. Αν έχετε καταθέσει με Paysafe τότε θα μπορείτε να τραβήξετε τα χρήματά σας με άλλο τρόπο. Συνήθως, αυτός είναι απευθείας ανάληψη στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οπότε στην ερώτηση, "πως παίζουμε στοίχημα στο ίντερνετ" το betmasters.gr απαντάει αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x