Betmasters

Betmasters-Σούπερ Λιγκ: Έγινε το «μπαμ» με Μιραλάς

Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο και Μιραλάς εντός των γηπέδων θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο.

Mε τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Έγινε το μεγάλο… μπαμ με Μιραλάς στον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενείται από τη Λάρισα ενώ ανακοίνωσε και τον Όσκαρ Γκαρσία για τον πάγκο του. Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να κάνει το ριστάρτ απέναντι στον ουραγό Πλατανιά, ενώ ενδιαφέροντα είναι τα ματς Λαμία - Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης.

Ανάλυση

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς

Kάτω από σφοδρή χιονόπτωση, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 4-1 στην έδρα της Λαμίας και πλέον η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Στο πρωτάθλημα, οι "πράσινοι" έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Ξάνθης, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση φέτος εκτός έδρας και θα μπορούσαν να είχαν… καθαρίσει το ματς, όμως στο δεύτερο δέχτηκε πίεση και την ισοφάριση. Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε χάνει το κουράγιο του και είναι σίγουρος ότι θα φτιάξει μια ομάδα με παίκτες που θα έχουν όρεξη για δουλειά και που θα φέρουν τις απαραίτητες νίκες. Στα αγωνιστικά, η νέα χρονιά βρίσκει το "τριφύλλι" με ανανεωμένο ρόστερ, καθώς τα οικονομικά προβήματα δεν άφησαν τον κορμό που ξεκίνησε το πρωτάθλημα να παραμείνει. Εκτός παραμένει ο Λουτσιάνο, ενώ δεν υπολογίζεται ο… φευγάτος Μολέδο. Τιμωρημένος είναι ο Μολίνς, ενώ αποχώρησαν οι Σιλά, Καμπέσας, Τσάβες, Κουτρουμπής και Ρέις και στη σειρά περιμένουν την αποχώρησή τους οι Χίλιεμαρκ, Κουλιμπαλί και Χουλτ. Στην αποστολή θα βρεθεί κανονικά ο Διούδης και ο νεοαποκτηθείς Οικονόμου. Μοναδικός προωθημένος θα ξεκινήσει ο Πίσπας, έχοντας πίσω του τον Άλτμαν και στα άκρα τους Βιγιαφάνιες και Λουντ. Από την άλλη μεριά, ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 2-0 από τον Ολυμπιακό για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, με τη ρεβάνς πλέον να είναι τυπική υπόθεση. Στο πρωτάθλημα, οι Κρητικοί παραμένουν ουραγοί, όμως στα τελευταία ματς του πρώτου γύρου έδειξαν καλύτερο πρόσωπο. Στο προηγούμενο ματς έχασαν εντός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, όμως παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί. Αρκετά αισιόδοξος παρουσιάζεται ο Μανουέλ Ρόκα, τον οποίο δεν πτοούν οι 10 συνεχόμενες ήττες. Επιστρέφουν οι Κοροβέσης, Ενσικουλού και Μπούτνικ.

Λαμία - Ξάνθη

Το ακλόνητο φαβορί για την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε η Λαμία, μετά τη νίκη της με το εντυπωσιακό 4-1 επί του Παναθηναϊκού. Στο πρωτάθλημα, οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λάρισα, στη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση μέσα στο σπίτι τους. Ο Μπάμπης Τεννές προστάτευσε τους παίκτες του μετά από την ήττα, τονίζοντας πως δε μπορεί να ακυρωθεί η μεγάλη φετινή προσπάθεια με μόνο μια άσχημη εμφάνιση. Επιστρέφει ο χαφ Ακόστα. Από τη μεριά της, η Ξάνθη γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Λάρισα εκτός έδρας και πλέον η πρόκριση στους "16" του κυπέλλου έχει δυσκολέψει πολύ. Στο πρωτάθλημα, οι Ακρίτες προέρχονται από το 1-1 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό και μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να νιώθουν, αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτοι και θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί περισσότερα γκολ. Στην επανάληψη ισορρόπησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Αυτό ήταν και το τέταρτο σερί ματς για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, στο οποίο έμεινε χωρίς νίκη. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν ο μπακ Μπαξεβανίδης και ο εξτρέμ Μπρίτο, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Καμαρά.

Δείτε εδώ τη συνέχεια του άρθρου και τα σημερινά προγνωστικά της Σούπερ Λιγκ στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x