Betmasters

Betmasters: Τετάρτης 13/12

Χαμός γίνεται στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει σπουδαία ματς. Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γερμανία, διάφορα Κύπελλα, αλλά και το Λιγκ Καπ Γαλλίας συνδέουν το… παζλ.

Ο Mikros guru στηρίζει το καλοπληρωμένο διπλό της Λέστερ κόντρα στη Σουθάμπτον στο 3.91, το under στο Σουόνσι – Σίτι στο 2.70, αλλά το… καυτό του σημείο έρχεται από το Σουνταμερικάνα και το goal/goal της Φλαμένγκο με την Ιντεπεντιέντε στο 2.27.

Ο Alkis κυνηγάει το combo over και no goal στο Τότεναμ – Μπράιτον του 3.43, το 12 και goal/goal της Νιούκαστλ με την Εβερτον στο 2.97, το αμφίσκορο στο Σουθάμπτον – Λέστερ στο 1.83, το 2 & No Goal της Σίτι στην Ουαλία με αντίπαλο τη Σουόνσι και τον 1 & Νο Goal της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρομ στο 1.87.

Ο Wise ποντάρει παντού και πάντα. Έχουμε και λέμε. Άσος η Φιορεντίνα με τη Σαμπντόρια στο Κύπελλο Ιταλίας (1.83), 1Χ η Ρεν με τη Μαρσέιγ στο Λιγκ Καπ Γαλλίας (1.60), Ασος η Χοφενχάιμ με την Στουτγάρδη και η Χέρτα με το Αννόβερο στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στην Πρέμιερ κρατάει γερά το goal/goal στο Σαουθάμπτον – Λέστερ του 1.80, τον άσο και over της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρομ στο 1.65, αλλά και τον συνδυασμό άσου και over στις αναμετρήσεις Τότεναμ – Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόνρμουθ.

Την σκυτάλη παίρνει ο Spesialistas με το No Goal στο Μονπελιές – Λυών (2.10), το Goal/Goal στο Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (2.10), το over στο Νιούκαστλ – Έβερτον (2.10), αλλά και τον άσο στο Χέρτα – Αννόβερο (2.10).

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x