Betmasters

Betmasters: Τι είναι το Draw No Bet (DNB)

Όλο και πιο δημοφιλές γίνεται το ποντάρισμα σε σημεία με DNB.

Όταν βλέπεις έναν άσο ή ένα διπλό που σου αρέσει, αλλά φοβάσαι λίγο και το Χ και δεν θέλεις να ρίξεις την απόδοση παίζοντας διπλή ευκαιρία, τότε το ιδανικό στοίχημα για σένα είναι το 1 ή 2 DNB.

Μία από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές ειδικού στοιχήματος είναι το draw no bet (η ισοπαλία δεν παίζει). Πρόκειται για ποντάρισμα είτε στον άσσο είτε στο διπλό σε έναν αγώνα, που όμως, ναι μεν κερδίζει κάποιος αν "κάτσει" το σημείο, αλλά αν το ματσάκι λήξει ισόπαλο, δεν χάνει, αλλά παίρνει τα χρήματά του πίσω. Προσοχή, μη συγχέετε το draw no bet με τη διπλή επιλογή 1X, ή 2Χ, γιατί στη δεύτερη περίπτωση, το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Αντιθέτως, το Draw No Bet (DNB) θα το βρείτε σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες με τη μορφή asian handicap (0:0) ή ώς 'ισοπαλία δεν μετράει', είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Αν πάλι, θέλετε ντε και καλά να παίξετε Draw No Bet και δεν το βρίσκετε στην εταιρία που παίζετε, τότε μπορείτε να κάνετε το εξής: Παίξτε το ποσό που θέλετε στον άσσο ή στο διπλό και ποντάρετε επιπλέον στην ισοπαλία το ποσό που ποντάρατε διαιρεμένο δια της απόδοσης στην ισοπαλία.

Διάβασε και μάθε τα πάντα για το τι είναι το Draw No Bet (DNB) στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x