Betmasters

Europa League: Φουλ για πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος αποφασισμένος να φτάσει ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ και φρόντισε από νωρίς να δείξει τα δόντια του.

Η Ελληνική ομάδα αρχικά καθάρισε τη Λουκέρνη με δύο νίκες και το συνολικό 7-1. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να του βάλει φρένο η αγγλική Μπέρνλι, την οποία κέρδισε στο Φάληρο με 3-1 και απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός.

Η κλήρωση των ομίλων τον φέρνει απέναντι από την ισχυρή Μίλαν, την ανεβασμένη Μπέτις και την ευχάριστη έκπληξη Ντούντελανζ. Στις 20 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα υποδεχόμενος την Μπέτις. Κομβικό ματς για τη μετέπειτα πορεία του. Ακολουθούν δύο εκτός με Μιλάνο και Ντούντελανζ, όπου θα ψάξει τουλάχιστον τρεις βαθμούς.

Για να προκριθεί επιβάλλεται να κερδίσει τους Λουξεμβούργιους την τέταρτη αγωνιστική στο σπίτι του, ενώ ακολουθεί το ματς με την Μπέτις στην Ισπανία. Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του κόντρα στη Μίλαν εντός στις 13 Δεκεμβρίου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να την βρει αδιάφορη εφόσον αυτή έχει ήδη προκριθεί και άρα πιο χαλαρή.

Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν από νωρίς στα βαθιά, αφού έχουν έναν μήνα-φωτιά από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέση Οκτώβρη παίζοντας σε Ελλάδα και Ευρώπη κατά σειρά με Μπέτις εντός, Πανιώνιο εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Μίλαν εκτός, και ΑΕΚ εκτός.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να δείξει χαρακτήρα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Δες τις αποδόσεις πρόκρισης του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ του Γιουρόπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x