Betmasters

Oι αποδόσεις μίλησαν: Παναθηναϊκός ξανά για πρωτάθλημα!

Μεγάλο φαβορί για να ξανακατακτήσει την Betshop Basket League αποτελεί -βάσει αποδόσεων- ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα αρκετά νωρίς μέσα στη σεζόν (μόλις δεύτερη αγωνιστική) στην Betshop Basket League, όμως γίνεται κατανοητό πως ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την εκ νέου κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» είναι οι μοναδικοί από τους τρεις μεγάλους που συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή και παρά τις αρκετές και σημαντικές αλλαγές που έχουν κάνει φέτος στο ρόστερ τους, έχουν ήδη ξεκινήσει με δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, ενώ μπήκαν με το… δεξί και στην Ευρωλίγκα. Οι εμφανίσεις τους μπορεί να μην εντυπωσίασαν, όμως όταν δέσει περισσότερο το υλικό του Τσάβι Πασκουάλ, σίγουρα θα έρθουν και τα καλά ματς.

Δεύτερο φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Μπλατ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κρατήσει τον κορμό των έμπειρων Ελλήνων (αν εξαιρέσουμε τον Παπαπέτρου), έχοντας κάνει αρκετές προσθήκες νεαρών και αθλητικών παικτών που δίνουν στη νέα ομάδα των Πειραιωτών το στοιχείο της ταχύτητας. Εξαιρετικό ήταν το δείγμα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, όπου η ελληνική ομάδα πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής μέσα στην έδρα της Χίμκι.

Δες εδώ τη συνέχεια του άρθρου και μάθε όλες τις αποδόσεις για το νικητή της Betshop Basket League!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x