Betmasters

Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Παίρνει το αίμα του πίσω ο Βενγκέρ

Η βαριά ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από τη Σίτι έκατσε βαριά στο στομάχι των παικτών της Αρσεναλ, αλλά και του Βενγκέρ, που απόψε θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Εξ αναβολής ντερμπάρα στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην πέμπτη Αρσεναλ και την πρωτοπόρο Σίτι, λίγες μέρες μετά την σύγκρουσή τους στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Άρσεναλ μετά το ταπεινωτικό εις βάρος της 3-0 από τη Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ. Τέλος ακόμα ένας στόχος για την ομάδα του Βενγκέρ. Δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα, πάντως, με βάση την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Στο πρωτάθλημα αποτελεί ταβάνι η πέμπτη όπως πάει το πράγμα. Για να πιάσει την Τσέλσι σε αυτή επιβάλλεται να κερδίσει απόψε ώστε να μειώσει τη διαφορά στους πέντε πόντους.

Εχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια αντιμετωπίζοντας Μπράιτον, Γουότφορντ, Στόουκ και Σουθάμπτον. Βέβαια, ενδιάμεσα έχει και δύο σπουδαία ματς με τη Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ. Συμπλήρωσε οχτώ over στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Απουσιάζουν Μονρεάλ και Λακαζέτ. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας ως επιθετική τριπλέτα τους Μιχιταριάν, που έλειψε την Κυριακή, Οζίλ και Ομπαμεγιάνγκ.

Δες όλη την ανάλυση του Αρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x