Betmasters

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η τετράδα περνάει από το ΟΑΚΑ

Εχοντας πέντε σερί νίκες επί του «αιώνιου» αντίπαλου ο Παναθηναϊκός θέλει να διευρύνει απόψε το σερί του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα.

Αναμφίβολα το ματς της 24ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα διεξάγεται απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Κάκιστη εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Κίμκι και δίκαιη ήττα με 78-61. Τρακούνησε τις ισορροπίες η έλευση των Τζέιμς και Πέιν. Μάλλον ήταν λάθος να ξεκινήσουν από εκτός έδρας αγώνα τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς για την τετράδα. Απόψε η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα τελικού. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού σε περίπτωση νέας ήττας το πλεονέκτημα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάνει φτερά. Στο ΟΑΚΑ η Ελληνική ομάδα μετράει 19 νίκες στα 20 τελευταία ματς. Μόνο από την ΤΣΣΚΑ έχει ηττηθεί.

Κόντρα στον Ολυμπιακό μετράει πέντε κολλητές νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Θέλει να συνεχίσει το σερί. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε στο ΣΕΦ με 70-62. Το ρεκόρ του ως τώρα στη διοργάνωση βρίσκεται στο 14-9. Σε περίπτωση νίκης επιστρέφει στην τετράδα, από την οποία έπεσε μετά την χθεσινή νίκη της Ζαλγκίρις. Ο Λοτσέσκι επιστρέφει και δίνει ακόμα μια πολύ καλή λύση στο περιφερειακό σουτ.

Δες όλη την ανάλυση του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x