Betmasters

ΠΑΟΚ αήττητος για πρωτάθλημα; (στοίχημα και αποδόσεις)

Αλώβητος από ακόμα μία έδρα πέρασε ο ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο αήττητος. Θα μπορέσει όμως να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό μέχρι το τέλος.

Πολλοί μπορεί να περίμεναν γκέλα του ΠΑΟΚ μέσα στη Λιβαδειά, κρίνοντας κυρίως από την απόδοση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αλλά χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που χρειάστηκε μισή ευκαιρία για να την κάνει γκολ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Δικέφαλος επικράτησε σε ακόμα ένα παιχνίδι και μάλιστα σε μία έδρα που πέρυσι είχε χάσει βαθμούς και συνεχίζει να έχει μόλις μία ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η διαφορά του από τον 2ο Ολυμπιακό είναι στους 8 βαθμούς και πλέον πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν ιδιαίτερη αγωνία για το πού θα καταλήξει ο φετινός τίτλος, αφού θεωρούν δεδομένο ότι αυτός θα «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη, αλλά για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος αήττητος.

Στον β’ γύρο έχει δύσκολα εκτός έδρας ματς όπως αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός θα ανέβει στην Τούμπα.

Θα μπορέσει, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ να πάρει τον φετινό τίτλο ως αήττητος;

Δείτε την απόδοση – μαμούθ για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x