Βόλεϊ

Bγήκε μπροστά ο Κατσαδήμας για το βόλεϊ της ΑΕΚ

Έχοντας την στήριξη του Αλεξίου και της ΠΑΕ, ο γενικός αρχηγός της ερασιτεχνικής αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ

Φαίνεται πως η κραυγή αγωνίας του αρχηγού Ανδρέα Ανδρεάδη στην συνέντευξη που παραχώρησε στον NOVAΣΠΟΡ-FM 94,6 το βράδυ της Τρίτης έπιασαν τόπο.

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Γιώργος Κατσαδήμας ο οποίος μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο τμήμα. Αφού τους ανέφερε ότι στηρίζει το τμήμα, τους ενημέρωσε για την αποχώρηση των κ.κ. Μακρή και Καμαρίκου και ότι εκείνος μαζί με την Ματίνα Ευγενίου και έναν ακόμα παράγοντα που ακόμα θα αναλάβουν τα ηνία του τμήματος.

Ο κ. Κατσαδήμας τόνισε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα τους ανακοινωθεί το πλάνο βιωσιμότητας του τμήματος με το νέο μπάτζετ που θα δημιουργηθεί και τις περικοπές που θα γίνουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι όποιος αθλητής θέλει να αποχωρήσει και να μείνει ελεύθερος μπορεί να το κάνει.

Εξάλλου ήδη ο Πέτρος Πέτρογλου είναι ο πρώτος που έχει εκδηλώσει την επιθυμία αυτή και σύντομα θα λυθεί το συμβόλαιο του, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά.

Από την πλευρά του κ. Μακρή επιβεβαιώνεται πως ο τέως γενικός αρχηγός του ΤΑΑ ήταν ενήμερος για την ομιλία του κ. Κατσαδήμα και μάλιστα στην Παρασκευή θα υπάρχει κρίσιμο ραντεβού μεταξύ Αλεξίου, Κατσαδήμα, Μακρή για το μέλλον του τμήματος.

Επί του παρόντος τακτοποιήθηκε και το πρόβλημα με τη διαμονή των Παγιάν, Πέτρογλου, Δημητρούδη, Ραντούνοβιτς σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x