Ελλάδα

Big in China ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τους 100.000 fans στην κινεζική εκδοχή του Facebook.

Το άνοιγμα του Παναθηναϊκού στην αγορά της Κίνας βρίσκει ανταπόκριση. Η σελίδα της ομάδας στην κινεζική εκδοχή του Facebook ξεπέρασε τους 100.000 fans. Οι πράσινοι έχουν επιχειρήσει να επεκταθούν στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου μέσω και της απόκτησης του Κινέζου, Πινγκ Σανγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διείσδυση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην αγορά της Κίνας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς! Μετά την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με μεγάλη εταιρεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εδρεύει στη Σαγκάη, την απόκτηση του Πινγκ Σανγκ, του πρώτου Κινέζου παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά και το ταξίδι της ομάδας στη Φοσάν και το Πεκίνο, έρχεται και η αναγνώριση από το κοινό της ασιατικής χώρας.

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών η επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο Sina Weibo (http://e.weibo.com/Panathinaikosbc), δίκτυο αντίστοιχο του Facebook, ξεπέρασε ήδη τους 100.000 fans! Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη πως η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα επεκτείνεται και στην Κίνα, ανοίγοντας νέους δρόμους στο μάρκετινγκ και την εμπορική ανάπτυξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x