Stoiximan Super League

CAS για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και… Ντέιβιντ

Στις 10 Ιουλίου θα γίνει από το CAS η ακρόαση ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού για το θέμα της βαθμολογίας των play-off. Στις 23 του μήνα η εκδίκαση για την κόντρα των «πράσινων» με την Παλμέιρας για τον Ντέιβιντ.

Το CAS ενημέρωσε ότι θα εκδικάσει την υπόθεση της αφαίρεσης των βαθμών από τον ΠΑΟΚ από τα play-off της σεζόν 2013-14 στις 10 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αφαιρέθηκαν τρεις πόντοι για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό που διεξήχθη στην Τούμπα.

Η τιμωρία ίσχυσε για τη βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου που έφυγε και στο οποίο πήραν μέρος ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης επιδιώκει να μην ισχύσει η ποινή για τη βαθμολογία των play-off ώστε να ξεπεράσει τους «πράσινους» και να πάρει αυτός μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τον οποίο η κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Επιπλέον, στις 23 Ιουλίου θα εκδικαστεί και η υπόθεση Παναθηναϊκού-Παλμέιρας για τον 27χρονο αμυντικό Ντέιβιντ, που πέρασε από το «τριφύλλι» τη διετία 2009-11, κάνοντας τρεις συμμετοχές την πρώτη χρονιά, ενώ τη δεύτερη δόθηκε δανεικός στη Φλαμένγκο.

Οι Βραζιλιάνοι αξιώνουν χρήματα από τον Παναθηναϊκό, που τον είχε αποκτήσει γνωρίζοντας ότι έχει μείνει ελεύθερος, αλλά η Παλμέιρας ισχυρίζεται πως αυτό δεν είναι αλήθεια.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x