Europa League

«Check in» πρόκρισης στο Περιστέρι

Γκολ και θέαμα θέλει να προσφέρει ο Ατρόμητος στην αποψινή ρεβάνς με τη Σαραγέβο, σφραγίζοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Ποια τα πλάνα του Γιώργου Παράσχου.

Στο γήπεδο θέλει να αποδείξει για ακόμη μία φορά ο Ατρόμητος ότι είναι καλύτερος από τη Σαράγεβο, την οποίο υποδέχεται στο Περιστέρι με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League (21:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει στη Βοσνία με σκορ 2-1, αλλά ο Γιώργος Παράσχος έχει ζητήσει από τους παίκτες να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχους τους. Οι Περιστιερώτες θέλουν να πετύχουν κάτι που δεν έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν. Να πάρουν την πρώτη τους εντός έδρας ευρωπαϊκή νίκη και να ξορκίσει την κατάρα που τον κυνηγά, παίρνοντας για πρώτη φορά την πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος προπονητής σκοπεύει να παρουσιάσει έναν Ατρόμητο επιθετικό, πιεστικό, απόλυτο αφεντικό μέσα στο «σπίτι» του και πάνω από όλα αποτελεσματικό.

Ο Έλληνας κόουτς θα παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τους Περιστιερώτες, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Τσενάμο και στην άμυνα τους Ταυλαρίδη, Φυντανίδη, Λαζαρίδη και τους Νάστος, Γιαννούλης να είναι μπακ-χαφ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Δημούτσος και Πίτου Γκαρσία, με τον Μπρίτο σε ελεύθερο ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Φάμπιο και Καραμάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Κούρος, Γεωργίου, Μπάλλας, Ναπολεόνι και Τάτος.

Από την πλευρά τους, οι Βόσνιοι θα αγωνιστούν ως εξής: Μπάντοβιτς, Μπάριτς, Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Στόιτσεβ, Μπιλμπίγια, Όκιτς, Βελκόσκι, Τσιμίρο, Ράντοβατς. Στον πάγκο: Πλακάλο, Κόστιτς, Πρότιτς, Κοβάτσεβιτς, Χάντζιτς, Ντούλιεβιτς, Πούριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x