Γ' Εθνική

Come Back-άκης! (pics/video)

Το 2012 δοκιμάστηκε αλλά ο Αρκούδας κρίθηκε καλύτερος. Σήμερα όμως όσοι τρέχουν την ΑΕΚ δεν είναι… για τα θηρία. Γι’ αυτό ο Μιχάλης Μπακάκης γύρισε για να μείνει -και να γίνει πρωταθλητής στην «Ένωση»

Δεν είναι ο Ρονάλντο -που ο κλασικός πλέον μύθος τον θέλει να δοκιμάστηκε στην Καλαμάτα. Δεν είναι ο μπακ που θα σβήσει αμέσως απ’ το μυαλό του κόσμου τον… Μπορμπόκη.

Όπως και να το κάνουμε όμως, βλέποντας τον Μιχάλη Μπακάκη να κάνει… παπάδες με τον Παναιτωλικό και σκεπτόμενοι ότι πριν 1,5 χρόνο η ομάδα τους τον είχε (κυριολεκτικά) μέσα στα πόδια της, οι φίλοι της ΑΕΚ κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι.

Μέχρι σήμερα που το κούνησαν από… ικανοποίηση. Γιατί η «Ένωση» διόρθωσε μια μεγάλη αστοχία. Και εξασφάλισε ότι στις ίδιες εγκαταστάσεις όπου δοκιμάστηκε -κι απορρίφθηκε- το καλοκαίρι του 2012, θα προπονείται του χρόνου ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες.

inner

Ή τουλάχιστον αυτό έχει δείξει η σταθερά ανοδική πορεία του Μιχάλη Μπακάκη. Αυτή που ξεκίνησε για τον 23χρονο αμυντικό (γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1991) απ’ τη γενέτειρά του, το Αγρίνιο το 2008. Έδωσε κάποια μικρά δείγματα -με 20 συμμετοχές- μέχρι το 2011.

Κι έπειτα από μια περιπλάνηση (ως δανεικός) στα Χανιά και την ανεπιτυχή προσπάθεια να δείξει στους -τότε- ανθρώπους της σημερινής του ομάδας ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ που τελικά υποβιβάστηκε, ήρθε η… έκρηξη.

inner

Με εξαιρετική παρουσία στην κατηγορία όπου θ’ αγωνίζεται του χρόνου και σημαντική βοήθεια (30 συμμετοχές, 2 γκολ) στην αεράτη άνοδο του Παναιτωλικού. Και κυρίως με τις (30 ακόμα) εμφανίσεις του τη χρονιά που πέρασε.

inner

Εκεί όπου «γκάζωσε» με τη χαρακτηριστική ταχύτητα κι εκρηκτικότητά του. Έδειξε ότι εκτός από Μπακάκης, μπορεί με την ίδια επιτυχία να γίνει και… Χαφάκης. Και προσπερνώντας τελικά όλες τις άλλες προοπτικές που υπήρχαν για την καριέρα του, επέστρεψε για να μείνει -και να πανηγυρίσει τίτλους πλέον- στα Σπάτα!









Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x