TV

DIMERA για Εpsilon: Από 1/1/2018 στον αέρα το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Tο αμέσως επόμενο διάστημα, ξεκινά ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018.

Από την 1 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους βγαίνει στον αέρα το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Εpsilon, ενώ από χθες βρίσκεται σε πλήρη ισχύ η μεταβίβαση των μετοχών της τηλεόρασης του Epsilon στη Dimera. \

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ομοίως μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της Τηλέτυπος που κατέχει η Dimera σε άλλη εταιρεία.

Η ανακοίνωση της Dimera

Από χθες, Δευτέρα 21 Αυγούστου, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού "EPSILON TV" στην εταιρεία "DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD", όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ακόμη, ότι "κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία".

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι "με την καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018"

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x