Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL με... λαμπάδα για Ανάσταση

Ακούστε σήμερα Μ. Σάββατο DRIVE & TRAVEL με πλούσιο μενού. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Κλεοπάτρα Νιφοράτου και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Η Ορθοδοξία γιορτάζει το Αγιον Πάσχα. Η Αικατερίνη Καμηλάκη, τ. διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, μας θυμίζει έθιμα και παραδόσεις του λαούς μας σε όλη την Ελλάδα.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΤΤΙΚΗΣ: Ακρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από τις αφίξεις σε Αθήνα – Αττική και κατά συνέπεια στην πληρότητα των ξενοδοχείων. Για τα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε αλλά και για τις κινήσεις που κάνει η Ενωση γθα την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή, μιλά ο πρόεδρός της Αλέξανδρος Βασιλικός.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Από ρεκόρ σε ρεκόρ πηγαίνει η κίνηση του αεροδρομίου, τόσο σε επιβάτες, όσο και σε αεροπορικές εταιρείες. Για τις νέες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και τις προοπτικές του αεροδρομίου, μας μιλά η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Μάρκετινγκ του ΔΑΑ.

Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΤΗ...ΓΗ: Πόσοι γνωρίζουν το Si-Cluster και τους Ελληνες που ασχλολούνται και διαπρέπουν σε διαστημικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητά μας; Απαντήσεις για τις καινοτομίες, αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν να μείνουν Ελληνες επιστήμονες στην πατρίδα τους και να μεγαλουργήσουν επαγγελματικά, δίνει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μάνατζερ του Si-Cluster.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Είμαστε όλοι ίσοι σε δικαιώματα και απολαύσεις της ζωής; Μάλλον όχι. Μπορούν οι συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα να έχουν ίση αντιμετώπιση στην καθημερινότητα; Βεβαίως, αρκεί όλοι να δείξουν ανάλογη ευαισθησία. Για τα βοηθήματα που υπάρχουν και που οι επαγγελματίες δεν αποκτούν ώστε να βοηθήσουν συνανθρώπους μας να ζήσουν καλύτερα ακόμα και στις διακοπές τους, μιλά ο Τάσος Μανιάτης, που ασχολείται με το εμπόριο βοηθημάτων αποκατάστασης.
Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα τριήμερο 2 ατόμων με δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο «Μπαλκόνι της Αγόριανης», στον Παρνασσό, με γεύματα στον «κυρ Γιάννη» και ποτά – καφέδες στο «Le Grand Chalet» για 2 άτομα.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος» στο Χαλάνδρι.

Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x