Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL με όλα τα... προαπαιτούμενα

Απολαύστε σε λίγο, σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL. Ο Δημήτρης Μπαλής και η Κλεοπάτρα Νιφοράτου ταξιδεύουν με γεμάτο ρεζερβουάρ από τα πρατήρια της ΒΡ...

Ο Δημήτρης Μπαλής και η Κλεοπάτρα Νιφοράτου ταξιδεύουν με γεμάτο ρεζερβουάρ από τα πρατήρια της ΒΡ και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς...

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

AVATON LUXURY RESORT CHALKIDIKI: Αποτελεί τη νέα πρόκληση, στον κόλπο της Κομίτσας, στη χερσόνησο του Αθω της Χαλκιδικής. Εξαιρετικές κατασκευές, υπέροχο περιβάλλον και κυρίως αυθεντική φιλοξενία και εξυπηρέτηση, συνθέτουν όσα πρόκειται να ζήσει κάποιος εκεί. Η Νάνσυ Κοκοτού, resident manager του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναφέρεται σε όσα παρέχει το νεότευκτο resort.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Μόλις ιδρύθηκε με σκοπό να συσπειρώσει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο και προάγουν τον τουρισμό και τις δραστηριότητες στη φύση. Για όσα πρεσβεύει η νέα εταιρεία και τις προοπτικές που υπάρχουν, μιλά η πρόεδρος της εταιρείας Φούλη Παπαγεωργίου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Για μιά ακόμη φορά ταράζει τα... νερά των αερομεταφορών. Δωρεάν απεριόριστο wi-fi internet σε όλους, δεν δίνει κανένα αεροδρόμιο της Ευρώπης, παρά μόνο των Αθηνών. Επίσης, η διοίκηση του αεροδρομίου προέβη σε επιδότηση εισιτηρίων για να βοηθήσει όσους θέλουν να μετακινηθούν στην εποχή του capital control. Τις καινοτομίες του αεροδρομίου, παρουσιάζει η διευθύντρια marketing, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κινήσεις εξωστρέφειας ξεκίνησε η Ενωση, προσπαθώντας να προωθήσει τα εξαιρετικά προϊόντα της στο εξωτερικό. Για την παραγωγή, τους στόχους και τις επιδιώξεις της Ενωσης, μιλά ο Κλέαρχος Σαραντίδης, γενικός διευθυντής της εταιρείας.

ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΗΜΑΤΑ: Υπάρχουν διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο και παίρνουν το όνομά τους από το σχήμα τους, συχνά παράξενο. Παρουσιάζουμε τα πιό σημαντικά.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.
Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για πέντε βιβλία μαθημάτων Bridge, προσφορά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bridge.
Για δωρεάν μαθήματα Bridge σε τρία άτομα, οπουδήποτε στην Ελλάδα, προσφορά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bridge.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x