Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL που φέρνει την Κίνα στη... Λευκάδα

Απολαύστε τώρα DRIVE & TRAVEL, με τον Δημήτρη Μπαλή και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς…

Κάθε Σάββατο, πλέον 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΛΕΥΚΑΔΑ: Σπουδαίες συνεργασίες του Δήμου Λευκάδας με μεγάλο νησιωτικό δήμο της Κίνας. Ο δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής ταξίδεψε στην Κίνα και αναφέρεται σε όλες τις εξελίξεις αλλά και στο ξεκίνημα της τουιστικής περιόδου στο νησί.

ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ: Το Πήλιο δεν είναι μόνο βουνό, αλλά και θάλασσα. Μια περιοχή που τα συνδυάζει όλα και που απευθυνόταν κυρίως στους Ελληνες ταξιδιώτες. Τώρα δημιουργεί προϋποθέσεις εξωστρέφειας, προκηρύσσοντας την παραγωγή υλικού για 18 ολοκληρωμένα θεματικά πακέτα που αναδεικνύουν τον πλούτο και τις δραστηριότητες της περιοχής. Ο Βαγγέλης Νασιόπουλος, αντιδήμαρχος Μηλεών, μιλά για όσα έχουν προγραμματιστεί.

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Για πρώτη φορά επιχειρείται αξιοποίηση της Λίμνης Κάρλα και διοργανώνεται ποδηλατικός γύρος για την προώθηση της δενδροφύτευσης και τη δημιουργία περιβαλλοντικού κέντρου. Ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, εξηγεί όσα θα γίνουν.

ΠΑΡΟΣ: Ενας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων. Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει από καιρό, όμως με ανάμεικτα συναισθήματα. Η Αννα Πολυκανδριώτη, μέλος της Ενωσης Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου, μέλος του συμβουλίου του οργανισμού διαχείρισης του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου και ιδιοκτήτρια του Swiss Home, μιλά για όσα συμβαίνουν στο νησί σε πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα 4ήμερο «πακέτο» διακοπών στην Πάρο, με 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Swiss Home, γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα και ΙΧ με Seajets και χρήση αυτοκινήτου ενοικίασης από την εταιρεία Χαλιβελάκης Rent a car & Moto.

Για ένα εξαιρετικό tablet MLSiQTab Atlas που τα κάνει όλα με φωνητικές εντολές.

Για ένα γεύμα 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο με μουσική «Αρχοντικό» στο Μπουρνάζι ή στη Λούτσα.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στην παραδοσιακή ταβέρνα «Φανάρια» στο Ναύπλιο.

Για ένα κιβώτιο εξαιρετικών Χυμών Λακωνίας.

Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x