Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL που πετάει για… Αμερική

Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL με πλούσιο μενού. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Κλεοπάτρα Νιφοράτου.

Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook… Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:


SKY GREECE: Ελληνες ομογενείς από τον Καναδά, κάνουν το όραμα πραγματικότητα: να επαναφέρουν την ελληνική σημαία ως αερομεταφορέα, στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Μετά από τρία χρόνια προεργασίας, τέλη Μαϊου ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις από την Αθήνα. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Πάτερ Νικόλαος Αλεξανδρής, ιερωμένος αλλά και μέτοχος της εταιρείας και με σπουδαίες γνώσεις στο αντικείμενο, αναφέρεται σε όσα πρόκειται να γίνουν.


SPETSATHLON: Αποτελεί θεσμό για το νησί της Μπουμπουλίνας αυτή η διοργάνωση. Ακόμα περισσότεροι αθλητές φέτος, ακόμα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον. Ζωντανή σύνδεση με τις Σπέτσες, όπου η Μαρίνα Κουταρέλη, διοργανώτρια του θεσμού μέσω της εταιρείας της Communication Lab, μιλά για τους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.



ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΑΘΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: Τεράστια δραστηριότητα στο εξωτερικό έχει να επιδείξει ο οργανισμός που στόχο έχει να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο τουρισμό στο «τρίτο πόδι» της Χαλκιδικής. Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα αποτελέσματά τους, αναφέρεται η Μαρία Πάπα, υπεύθυνη του οργανισμού.


ΠΕΡΑΣΜΑ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ: Ένα από τα 7 πιο θαυμαστά φαράγγια της Ευρώπης, είναι του Βουραϊκού στην Αχαϊα. Σε λίγες ημέρες, διοργανώνεται το 35ο πέρασμα του Βουραϊκού, στα χνάρια του Οδοντωτού. Για τη σπουδαία δραστηριότητα, μιλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Χαρίλαος Ερμείδης.


HORIZON BLU: Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Καλαμάτα που αναπτύσσεται ραγδαία. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Γεράσιμος Τράνακας, αναφέρεται στους στόχους και τις προοπτικές του εγχειρήματος.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για μία ημερήσια εκδρομή ακροατών της εκπομπής, στο Ναύπλιο με όλα πληρωμένα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν μετακίνηση 4 ζευγαριών με mini van της εταιρίας Χαλιβελάκης Rent A Car & Μoto, με γραφεία σε Αθήνα-Σκιάθο και Κύθνο, γεύματα στην παραδοσιακή ταβέρνα «Τα Φανάρια» στο κέντρο του Ναυπλίου, ροφήματα και γλυκά 2 ατόμων στο cafe restaurant του πολυχώρου «Ζεις Εδώ Luxury Apartmens» στον οικισμό «Ηλιοχώροι», στην Ασίνη Ναυπλίου.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος» στο Χαλάνδρι.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Λιοτρίβι», στην Ανθούπολη, στο Περιστέρι.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο μουσικό χώρο «Αστροφεγγιά», στην Πατησίων.

Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x