Επικαιρότητα

DRIVE & TRAVEL στις 11 σήμερα Σάββατο με εισιτήρια για Νάπολη

Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

DRIVE & TRAVEL σε χρόνο…dt. Με τον Δημήτρη Μπαλή

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Για πρώτη φορά έχουμε νομοσχέδιο για τον αγροτουρισμό. Τι προβλέπει; Ποιές είναι οι προϋποθέσεις ένταξης σε αγροτουριστικές μονάδες; Ποιος είναι ο αγροτουρισμός στην Ελλάδα και ποιες προοπτικές ανάπτυξης υπάρχουν; Απαντήσεις δίνει ο Νίκος Φρατζεσκάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού, ο οποίος θα μιλήσει και την Ημερίδα Αγροτουρισμού που γίνεται στην Καρδίτσα, την Κυριακή, στο πλαίσιο της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης.

ΑΙΔΗΨΟΣ: Παγκόσμιο συνέδριο για τον ιαματικό τουρισμό πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αιδηψό, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ζήσης Αγγελίδης, πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Θερμαλισμού Ελλάδος, αναφέρεται σε όσα πρόκειται να συζητηθούν, απαντά γιατί παρήκμασε για δεκαετίες η έννοια των ιαματικών λουτρών στη χώρα μας και στο τι πρόκειται να συμβεί τώρα με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

ACCESSIBILITY PASS: Ελληνική μέθοδος, παγκόσμια καινοτομία πιστοποίησης ανθρώπων και ξενοδοχείων αναφορικά με την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρίες. Παρατηρείται μεγάλη ανταπόκριση διεθνώς για τη μέθοδο αυτή και αναδεικνύει τη χώρα μας σε έναν ακόμη τομέα. Μιλά ο Βύρων Νικολαΐδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Peoplecert, που εφαρμόζει τη μέθοδο πιστοποίησης.

ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΙΝΙ ΜΑΡΑΘΩΝ: Αυτό το Σαββατοκύριακο οι Σπέτσες «βουλιάζουν» από κόσμο, από διάφορα μέρη του πλανήτη, για ένα γεγονός που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται. Για την απήχηση και τους στόχους που έχει ο θεσμός, μιλά η Καρίνα Περέιρα, διευθύντρια μάρκετινγκ της ING, βασικού χορηγού της σπουδαίας εκδήλωσης.

SWISS: Βάζει και τη Θεσσαλονίκη στους προορισμούς της η ελβετική αεροπορική εταιρεία, ενώ διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυό της. Ο Γιάννης Ζωγραφάκης, υπεύθυνος της Swiss για την Ελλάδα και την Κύπρο, παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες.
Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.

Για δύο εισιτήρια με επιστροφή στη Νάπολη, με την ιταλική αεροπορική εταιρεία Meridiana, η οποία έχει τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις Αθήνα – Νάπολη και μάλιστα συνεχίζει το δρομολόγιο και το χειμώνα.

Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος», στο Χαλάνδρι.

Για δύο φιάλες των 6 ατόμων στον χώρο διασκέδασης Boutique Fancy, στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x