Μοτοσικλέτα

Dainese: πρωτότυπος αερόσακος γιλέκο!

H Dainese εξέλιξε ένα σύστημα αερόσακων, το D-Air Street το οπο?ο λειτουργεί ικανοποιητικά και προστατεύει αποτελεσματικά, σε αντίθεση με τα συστήματα του είδους που είχαν παρουσιαστεί κατά καιρούς.

H Dainese, η ιταλική εταιρεία κατασκευής ιματισμού και αξεσουάρ για μοτοσικλετιστές, εξέλιξε ένα σύστημα αερόσακων, το D-Air Street, που με βάσει τις πληροφορίες από τη γερμανική λέσχη ADAC και το γνωστό TUV λειτουργεί απόλυτα ικανοποιητικά και προστατεύει αποτελεσματικά -σε αντίθεση με τα συστήματα του είδους που είχαν παρουσιαστεί κατά καιρούς.

Η υιοθέτηση των αερόσακων στις μοτοσικλέτες έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη παράμετρο δυσκολίας, που έχει να κάνει με το που θα βρεθεί ο οδηγός σε περίπτωση ατυχήματος. Παράλληλα τα συστήματα με αερόσακους γύρω από τον οδηγό καθυστερούσαν να ενεργοποιηθούν, μιας και φούσκωναν όταν ο οδηγός είχε φύγει από τη σέλα και είχε απελευθερωθεί ο σχετικός ιμάντας που προκαλούσε την ενεργοποίηση.

Στο D-Air Streer της Dainese οι δύο αερόσακοι συνολικής χωρητικότητας 12 lt είναι ενσωματωμένοι στο δερμάτινο μπουφάν ή γιλέκο που φοράει ο οδηγός και προστατεύουν, όταν φουσκώσουν, την πλάτη του, το θώρακα και το λαιμό του. Περισσότερα - πηγή: caroto.gr

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x