Πόλο

Dress code στις ελληνικές πισίνες!

Στη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΕΑΥ (Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Φουντούλης και Κώστας Τσαλκάνης) με τα μέλη της ΕΠΑΥ συζητήθηκαν πολλά ζητήματα.

Στη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΕΑΥ (Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Φουντούλης και Κώστας Τσαλκάνης) με τα μέλη της ΕΠΑΥ συζητήθηκαν πολλά ζητήματα, πέρα από τις πιθανές ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων που σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα.

Μέσα σε αυτά, τέθηκε από την πλευρά των παικτών ότι οι ομάδες πρέπει να παρουσιάζονται κι ομοιόμορφα ντυμένες, με έναν τυπικό dress code στις πισίνες, όπως κι ότι ο αγωνιστικός χώρος θα πρέπει να είναι στημένος ώρα πριν το ματς κι όχι τελευταία στιγμή να σπάνε διαδρομές και να καθυστερούν παιχνίδια για λειτουργικά ζητήματα των εγκαταστάσεων.

Επίσης υπογραμμίστηκε ότι δε θα πρέπει να παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα αναμετρήσεων Α1 κατηγορίας που χαλάνε τα χρονόμετρα και διεξάγονται τα παιχνίδι με χειροκίνητα. Κι ιδιαίτερα να μη συμβαίνει αυτό σε τηλεοπτικά, όπως έγινε πέρυσι, μια και έρχεται κι άλλη δυσφήμηση για το άθλημα.

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x