Europa League

Europa… Greek!

Η… καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει δυνατά και σήμερα! Με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το… δρόμο (στην Γαλλία) σε λίγες ώρες και τους Παναθηναϊκό, Αστέρα να ακολουθούν με εξίσου αισιόδοξη νότα!

Κάθε Πέμπτη φέτος είναι... γιορτή για την Ελλάδα. Γιατί με τρεις εκπροσώπους μας στο Europa League, αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον δεν μας αφήνει ούτε να... φάμε (που λέει ο λόγος)!

Ο σημερινός χορός ανοίγει με τον ΠΑΟΚ (20:00). Εκεί όπου ο «καύτος» το τελευταίο διάστημα Δικέφαλος του βορρά θέλει να αποδράσει απ' το Γκινγκάμπ της Γαλλίας, να κάνει το 2x2 στον όμιλό του (μετά το 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ) και να αποδείξει πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του και τη νέα χρονιά.

Και ελπίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς θα εκπληρώσουν το στόχο τους, στην... αρένα της Ευρώπης θα πέσουν οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες.

Με τον Παναθηναϊκό (22:05) να 'χει ψυχολογία στα ύψη μετά το σερί τριών νικών που τρέχει και να θέλει να... ρεφάρει απέναντι στην Εστορίλ (μέσα στην Πορτογαλία) την ήττα της πρεμιέρας, φορώντας το καλό του κοστούμι. Το ένδοξο, το ευρωπαϊκό.

Και την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης θα δίνει τη δική του μάχη για... επιβίωση. Διότι μετά το ιστορικό «x» της πρεμιέρας επί της Μπεσίκτας, οι Αρκάδες θέλουν να... πνίξουν στο γεμάτο (όπως φαίνεται) Θεοδώρος Κολοκοτρώνης την Παρτίζαν και να επιβεβαιώσουν πως όχι μόνο είναι σκληρό καρύδι, αλλά θα παίξουν στα ίσα -αν και πρωτάρηδες- την πρόκριση.

Γι' αυτό... μείνετε συντονισμένοι όλοι. Στο sport-fm.gr για την live εξέλιξη των αγώνων και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη ραδιοφωνική τους μετάδοση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x