Betmasters

Europa League: Βλέπει πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Οι κολλητές ήττες από τη Βίντι με 2-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας έφεραν τον ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Όσο, όμως, υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης η Ελληνική ομάδα οφείλει να τις εξαντλήσει και έχει αποδείξει πως στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου απέχει τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση και καλείται να κάνει μια πολύ μεγάλη υπέρβαση. Αρχικά αντιμετωπίζει την Τσέλσι στην Αγγλία, αλλά έχει το αβαντάζ το ότι η αντίπαλός του έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και θα είναι αδιάφορη. Στο φινάλε των ομίλων υποδέχεται την Μπάτε κόντρα στην οποία έκανε πλάκα στον πρώτο γύρο επικρατώντας στη Λευκορωσία με 4-1.

Ουσιαστικά θέλει να καλύψει μια απόσταση τεσσάρων βαθμών κόντρα στη Βίντι, της οποίας υστερεί στην περίπτωση ισοβαθμίας. Με λίγα λόγια κάνει το απόλυτο και δεν θέλει οι Ούγγροι να πάρουν κανένα από τα δικά τους παιχνίδια ή παίρνει αυτός τέσσερις βαθμούς και ελπίζει η Βίντι να ηττηθεί στα δύο εναπομείναντα με Μπάτε εκτός και Τσέλσι εντός έδρας.

Δες την τεράστια απόδοση του ΠΑΟΚ για πρόκριση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x