Betmasters

Europa League: Με ποιον θα πέσει η ΑΕΚ;

Η ΑΕΚ είναι στους 32 και σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό της από την κλήρωση που θα γίνει στις 14:00. Η σωστή έμπνευση πληρώνει καλά.

Η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει στους 32 του Europa League, μένοντας αήττητη στα έξι παιχνίδια του τετάρτου ομίλου. Σήμερα στις 14:00 γίνεται η κλήρωση και η "ένωση" είναι στις αδύναμες, δηλαδή μεταξύ αυτών που τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλό τους, συμπεριλαμβανομένου και των τεσσάρων "αδυνάμων" που ήρθαν από το Champions League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι οι εξής: Ζενίτ, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, Αταλάντα, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπιλμπάο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λάτσιο, Ατλ. Μαδρίτης, Μπράγκα, Πλζεν, Άρσεναλ, Σάλτσμπουργκ, Λειψία και Σπόρτινγκ.

Στους "κιτρινόμαυρους" υπάρχουν δύο τάσεις. Αυτοί που θέλουν έναν πιο βατό αντίπαλο, όπως οι Πλζεν, Μπράγκα και Σάλτσμπουργκ, ώστε να έχει η ομάδα αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν ένα μεγάλο όνομα, όπως οι Μπιλμπάο, Λάτσιο, Ατλ. Μαδρίτης, Άρσεναλ και Σπόρτινγκ, για να χαρούν δύο σπουδαία ματς.

Εσύ έχεις έμπνευση; Η κλήρωση είναι θέμα τύχης. Γι' αυτό και όλοι οι αντίπαλοι πληρώνουν επί 14,75.

Ο mikros guru έχει ήδη προτείνει τη Μπιλμπάο. Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους 32 του Europa League;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x