F1

Μεγάλος νικητές στις επεισοδιακές κατατακτήριες της Κίνας ο Νόρις - Θα εκκινήσει πρώτος στον αγώνα Σπριντ!

Από την πρώτη θέση του grid θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις στον αγώνα Σπριντ του GP της Κίνας, με τον πιλότο της McLarenνα τερματίζει πρώτος στις κατατακτήριες που διεξήχθησαν υπό έντονη βροχόπτωση.

Μεγάλος νικητής στις πρώτες κατατακτήριες για αγώνα Σπριντ στη φετινή Formula 1 ήταν ο Λάντο Νόρις!

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren ήταν εκείνος που που τερμάτισε με τον καλύτερο χρόνο στο SQ3, κερδίζοντας την πρώτη θέση του gird ενόψει του αγώνα Σπριντ που θα διεξαχθεί στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας)!

Εκμεταλλευόμενος την αλλαγή καιρού στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι των κατατακτήριων, αλλά και την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε στην πίστα της Σανγκάη, ο νεαρός οδηγός του βρετανικού συλλόγου κατέκτησε την pole position, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, Λιούις Χάμιλτον!

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Φερνάντο Αλόνσο με την Aston Martin, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο της φετινής διοργάνωσης, Μαξ Φερστάπεν, να ολοκληρώνει την προσπάθειά του με τον 4ο χρόνο.

Όσον αφορά τη Ferrari, κατέλαβε την 5η και 7η θέση με τους Σάινθ και Λεκλέρ αντίστοιχα, με τον ομόσταβλο του Φερστάπεν, Πέρεζ, να κατακτά την 6η θέση.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x