Χρήστος Σωτηρακόπουλος

FIFA κόντρα σε UEFA: Τύφλα να ‘χει το Game of thrones!

Η υποβόσκουσα κόντρα της UEFA με τη FIFA συνεχίζεται και η ανακοίνωση της IFAB έδωσε καινούργια επεισόδια στο σίριαλ! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για όσους ασχολούνται με το τι συμβαίνει στα υψηλότερα κλιμάκια του δημοφιλέστερου αθλήματος στον πλανήτη, δεν ξάφνιασε αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα σε FIFA και UEFA σχετικά με το αν το VAR θα είναι χρήσιμο.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, διά του προέδρου της του Σλοβένου Αλεξάντρ Τσέφεριν, είχε μερικές μέρες πριν εκφράσει τη διστακτικότητα του σχετικά με το αν θα χρησιμοποιηθεί του χρόνου στη ναυαρχίδα της, το Champions league, η ηλεκτρονική βοήθεια προς τους διαιτητές.

Και λίγες μέρες μετά, σαν να ήθελε κάποιος να ρίξει αλάτι στην πληγή, η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοινώνει και μάλιστα μέσω του πιο επίσημου οργάνου , της επιτροπής κανονισμών πως στην σπουδαιότερη διοργάνωση του αθλήματος το VAR θα είναι εκεί! Αν αυτό δεν είναι καλύτερο και από το να βλέπεις το Game of thrones, πραγματικά δεν ξέρω πιο άλλο μπορεί να ξεπερνάει την ίντριγκα τη μάχη για την εξουσία και την προσπάθεια επιβολής του νόμου του ισχυρού σε όλα τα επίπεδα!

Εδώ βλέπετε τι μάχη γίνεται για το ποιος θα ελέγξει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα ελάχιστα έσοδα και τη πλήρη ανυποληψία συνεπώς μπορεί κάποιος να διανοηθεί το τι σημαίνει να ελέγχεις το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Κάθε φορά που συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της FIFA έρχεται στο μυαλό η έκφραση που υπάρχει στο υπέροχο έργο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ τη Τρικυμία: , Η κόλαση είναι άδεια απόψε γιατί όλοι οι διάβολοι είναι εδώ. Ο Άγγλος δραματουργός το έγραφε τον 16ο αιώνα, ωστόσο με αυτά που συμβαίνουν στα υψηλότερα κλιμάκια της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, θαρρώ πως δεν υπάρχουν καλύτερα μέρη για να προσαρμοστούν οι μοναδικές ατάκες των έργων του.

england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x