Δραστηριότητες

H Emirates συνεισφέρει 79 εκατ. ευρώ στο ελληνικό ΑΕΠ

Η Emirates και η κορυφαία ευρωπαϊκή συμβουλευτική εταιρεία, παρουσίασαν τα αποτελέσματα της κοινωνικό-οικονομικής μελέτης τους.

Η μελέτη εξετάζει το αντίκτυπο της Emirates στην Ευρωπαϊκή Οικονομία, αλλά και σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη που δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας.
Η Frontier υπολογίζει ότι οι δραστηριότητες της Emirates στην Ελλάδα υποστηρίζουν 1.650 θέσεις εργασίας, συνεισφέροντας €79 εκατ. στο ΑΕΠ της χώρας. Από το 1996, η Emirates προσφέρει μία μοναδική απευθείας πτήση από Αθήνα προς Ντουμπάι, ενώ προσφέρεις στους Έλληνες επιβάτες της άλλες τρεις μοναδικές πτήσεις προς Ντέρμπαν, Αδελαΐδα και Μπρίσμπεϊν μέσω του κόμβου της στο Ντουμπάι. Δίχως την Emirates, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε αυτούς τους προορισμούς θα έπρεπε να πραγματοποιούν τουλάχιστον δύο στάσεις, ενώ τα δρομολόγια και η συχνότητα τους μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο χρόνο του ταξιδιού ενός επιβάτη. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η Emirates προσφέρει δύο συνδέσεις προς Σιαλκότ και Λουσάκα μέσω Ντουμπάι, με τη μεγαλύτερη συχνότητα μέσα στην εβδομάδα από ότι όλες οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες μαζί...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x