Τεχνολογία

H Microsoft μιλάει για τις διαφορές PS4-Xbox One

Ένα από τα βασικά στελέχη του Xbox One στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Harvey Eagle, θεωρεί ότι πρέπει να ξεπεραστεί η αντίληψη ότι ορισμένοι τίτλοι στο PlayStation 4 εμφανίζονται σε ανώτερη ανάλυση...

Ένα από τα βασικά στελέχη του Xbox One στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Harvey Eagle, θεωρεί ότι πρέπει να ξεπεραστεί η αντίληψη ότι ορισμένοι τίτλοι στο PlayStation 4 εμφανίζονται σε ανώτερη ανάλυση και ταχύτητα καρέ από τη new-gen κονσόλα της Microsoft.

Ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξή του στο CVG ότι δεν βλέπει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα δύο συστήματα στον οπτικό τομέα, ωστόσο σημείωσε πως καταλαβαίνει την αρνητική δημοσιότητα που έχει λάβει το συγκεκριμένο θέμα. Στη συνέχεια, το στέλεχος ανέφερε πως αν συγκρίνει κανείς (side-by-side) τα third-party games -ακόμα και σε οθόνη 60 ιντσών- οι διαφορές είναι ελάχιστες.

«Σας προκαλώ να βρείτε τη πραγματική διαφορά (στην ανάλυση) ανάμεσα στα δύο συστήματα, ακόμα και εγώ δυσκολεύομαι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Eagle, ενώ υπογράμμισε επίσης ότι το περιεχόμενο είναι αυτό που διαφοροποιεί τις δύο κονσόλες και οι αποκλειστικότητες που κυκλοφορούν (ή που θα διατεθούν στο μέλλον) για το κάθε σύστημα, όπως είναι τα Sunset Overdrive, Ori and the Blind Forest (κυκλοφορία και για PC), Halo Master Chief Collection και πολλά άλλα.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x