Games

H Nintendo μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα της κονσόλα

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξη Τύπου ο Satoru Iwata άνοιξε λίγο ακόμη τα χαρτιά της ιαπωνικής εταιρείας όσον αφορά στο core κομμάτι της δραστηριότητάς της.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξη Τύπου, όπου και ανακοινώθηκε η συνεργασία της Nintendo με την εταιρεία DeNa, ο Satoru Iwata άνοιξε λίγο ακόμη τα χαρτιά της ιαπωνικής εταιρείας όσον αφορά στο core κομμάτι της δραστηριότητάς της.

Συγκεκριμένα, ο ιθύνων νους της Nintendo επιβεβαίωσε -στο πλαίσιο των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας του Kyoto- πως ήδη έχει προχωρήσει η ανάπτυξη του επόμενου hardware, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία NX.

Περισσότερα στοιχεία για το Nintendo NX δεν έγιναν γνωστά, παρά μόνο αναφέρθηκε πως το σύστημα θα είναι έτοιμο για την υπηρεσία που ετοιμάζουν οι δύο εταιρείες και απευθύνεται και σε κατόχους smartphones, tablets και PCs.

Ο Iwata δήλωσε επί λέξει πως «η Nintendo και οι DeNa θα αναπτύξουν μια υπηρεσία, η οποία θα περιλαμβάνει τα Nintendo 3DS και Wii U, αλλά και το νέο hardware που έχει την κωδική ονομασία NX, smart devices και PCs».

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μετά τη δήλωση είναι πως το Nintendo NX είναι ένα “dedicated game system” και πως θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του 2016.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video ανακοίνωσης του Nintendo NX εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x