Τεχνολογία

H Razer παρουσίασε μικροκονσόλα και Virtual Reality headset!

Η Razer ανακοίνωσε το δικό της VR Headset, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Sensics και άλλους πρωτοπόρους κατασκευαστές και developers.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2015 πως το OSVR (όπως θα ονομάζεται) αποτελεί ένα open source format τόσο σε ό,τι αφορά το hardware όσο και το software. Οι χρηστές μπορούν απλά να κατεβάσουν τα σχέδια και τα αρχεία του εν λόγω περιφερειακού από το επίσημο website του OSVR και να δημιουργήσουν το δικό τους VR headset ή μπορούν να το αγοράσουν έναντι $199.99. Η διάθεση του νέου VR headset αναμένεται στην αγορά τον Ιούνιο.

Επιπλέον, το λογισμικό και τα development tools προσφέρονται δωρεάν, ενώ βασίζονται στον ίδιο τύπο άδειας με το Android. Το OSVR υποστηρίζει Windows, Linux και Android formats, καθώς και τα Unity 3D και Unreal Engine APIs. Η εταιρεία στη συνέχεια αποκάλυψε το Razer Forge TV, το οποίο διαθέτει ένα quad-core Qualcomm Snapdragon 805 (με 4 πυρήνες Krait 450 χρονισμένους στα 2.5GHz), GPU Adreno 420, 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε περισσότερες φωτογραφίες και videos εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x