Δελτία Τύπου

INTERSPORT Mixed Open Series 2016 by Efi Sfyri

Επίσημη έναρξη με μεικτό πρωτάθλημα beach volley για 8η συνεχή χρονιά από την INTERSPORT και την Έφη Σφυρή, το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Ιουνίου στο Varkiza Resort - Yabanaki beach.

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2009 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri.

Φέτος, για 8η χρονιά το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος. Το πρώτο τουρνουά του πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών σε ένα τουρνουά με ατμόσφαιρα πάρτυ. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10:00 και τις δύο μέρες με δύο διαφορετικές κατηγορίες και κορυφώθηκαν στις 20:00 με τον τελικό του μεικτού.

Tην πρώτη θέση στην Silver κατηγορία κατέκτησαν οι Πάνος Πολίτης και Σουζάνα Περουλιού ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Γιώργο Κανατσούλη και Νεφελη Ρίζου, με σκορ 23-21. Το μεικτό τουρνουά της Golden κατηγορίας κατέκτησαν οι Τάσος Μπερμπερίδης και Mαρία Γεωργοπούλου με νίκη 21-19 κόντρα στην πολύ καλή ομάδα των Γιώργου Δεναξά και Μαρίας Θεοδωρακέα.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του Vari Sports Club δήλωσε: «Άλλη μία διοργάνωση της Intersport ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακούς αγώνες. Όλοι οι συμμετέχοντες και κυρίως τα νέα μέλη της Ακαδημίας μας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, εφόδια για τις προπονήσεις που υπολείπονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα μεικτά τουρνουά αποτελούν τη fun εκδοχή του beach volley και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Vari Sports Club BV Academy by Efi Sfyri για την περίοδο του καλοκαιριού, δεδομένης της μεγάλης απήχησης τους. Άριστες και οι εντυπώσεις όλων των μελών μας, που επέστεψαν με δράση και πολύ Beach Volley στα παλιά αγαπημένα μας γήπεδα στο Varkiza Resort. Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος τo Σαβ/κο 25-26 Ιουνίου».

Το INTERSPORT Mixed Open Series 2015 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από την Amstel Radler, τη Wilson, τη Dole, και την Ired. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας ΣΠΟΡFΜ 94.6, Athens Dee Jay 95.2 και www.greekvolley.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x