Δελτία Τύπου

Ice Ride. Είσαι μέσα;

Την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου πάρε το ποδήλατό σου και έλα στο Ice Ride.

Την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου πάρε το ποδήλατό σου και έλα στο Ice Ride, την ποδηλατοδράση που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Greenpeace σε όλο τον κόσμο για την προστασία της Αρκτικής και του πλανήτη από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες. Ραντεβού στις 17.00, στο Σύνταγμα!

Το Ice Ride είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για την προστασία της Αρκτικής που έχει γίνει ποτέ. Πριν ένα χρόνο, περισσότεροι από 2.000 ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας, διεκδικώντας την προστασία της Αρκτικής από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, όπως η Shell, η Gazrprom και η απεξάρτηση του πλανήτη από τα επικίνδυνα ορυκτά καύσιμα’.

Δήλωσε κι εσύ τη συμμετοχή σου. (Θα μας βοηθήσει πολύ για πρακτικούς λόγους να να γνωρίζουμε των αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχουν στην ποδηλατοδράση)

Αθήνα:
Ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 17:00. Όλοι μαζί θα κάνουμε μία βόλτα χρησιμοποιώντας το πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς. Αν δεν έχεις ποδήλατο έλα να μας συναντήσεις απλά στη πλατεία Συντάγματος, όπου θα βγάλουμε όλοι μαζί μια ομαδική φωτογραφία που θα ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη!

Σε άλλη πόλη:

Μπορείς να διοργανώσεις το δικό σου Ice Ride. Οδηγίες θα βρεις σε αυτή τη σελίδα. http://www.greenpeace.org/greece/el/campaigns/climate-change/arktiki/iceride-2014/

Ό,τι συμβαίνει στην Αρκτική επηρεάζει την ζωή και το μέλλον όλων μας.
Ο πάγος της Αρκτικής αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία πίσω στο διάστημα, σταθεροποιώντας το κλίμα της Γης και διατηρώντας την έτσι "δροσερή".
Τα τελευταία 30 χρόνια, ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής έχει μειωθεί κατά 75% εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών, και οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες θέλουν να το εκμεταλλευτούν, ψάχνοντας για ακόμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x