Stoiximan Super League

In Τσάβες they trust!

Αυτόν ξέρουν, αυτόν εμπιστεύονται! Με το γκολ του πρώτου του σκόρερ, Κριστιάν Τσάβες, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου, στους «Ζωσιμάδες», για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μία ομάδα μόνος του! Με το γκολ του καλύτερου παίκτη του -και εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης- Κριστιάν Τσάβες, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στους «Ζωσιμάδες». Χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική για τους Περιστεριώτες.

Το ματς


Λίγα έως… καθόλου είναι τα πράγματα που έχουν να θυμούνται ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος, στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού. Το κύριο στοιχείο στο πρώτο ημίχρονο ήταν τα λάθη των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες «πουλούσαν» αρκετές φορές την μπάλα, κυρίως στον χώρο του κέντρου. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες και αυτές προήρθαν από τους πιο δραστήριους παίκτες του γηπέδου. Από τη μία, εκείνος που προσπαθούσε από την πλευρά των γηπεδούχων ήταν ο Τσάβες, ενώ από την άλλη για τους Περιστεριώτες ήταν ο Ναπολεόνι. Έτσι, αφού κανείς δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του άλλου, μοιραία -και δίκαια- οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και καμία εστία να μη νιώθει απειλή. Όμως, μετά τη συμπλήρωση της μιας ώρας στο ματς, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να την αξιοποιήσει στο 67’ με τον καλύτερό του παίκτη τον Τσάβες, ο οποίος έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Πετράκη έπαιζαν με τη ψυχολογία στα ύψη, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να αντιμετώπιζαν προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, αφού οι Τάτος και Μπρίτο είχαν περάσει εκτός. Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν οπισθοχωρήσει προκειμένου να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους, δίνοντας έτσι χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν κάποιες καλές στιγμές. Αλλά, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν στην εστία του Βελλίδη -με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φυτανίδη στο 86’- με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.



Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Ριβέρα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (61’ Λίλα), Τσουκαλάς, Ίλιτς (69’ Μανιάς), Χαρίσης, Τσάβες (80’ Σκόνδρας), Λόπες.

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Στρούνα, Σαπαλίδης, Κοροβέσης.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (64’ Καραμάνος), Ναπολεόνι, Τάτος (73’ Παπάζογλου), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (79’ Γεωργίου), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές.

Στον πάγκο: Μπάρκας, Νάστος, Θεολόγου, Ενγκουέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x