Επικαιρότητα

It's a boy!

Αγόρι είναι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που ήρθε στον κόσμο στις 18:24 ώρα Ελλάδας, όπως ανακοινώθηκε πριν απο λίγο απο το παλάτι του Κένσινγκτον.

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση από την ημερομηνία που υπολόγιζαν οι γιατροί, αλλά και αρκετές ώρες μετά την άφιξη του πριγκιπικού ζεύγους στο νοσοκομείο ήρθε στον κόσμο το νέο μέλος του οίκου των Γουινδσορ.

H δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασε στο νοσοκομείο St Mary’s γύρω στις 05:30 συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και σύμφωνα με την ενημέρωση ήταν στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Όπως είχαν επισημάνει οι γιατροί για μια γυναίκα που γίνεται για πρώτη φορά μητέρα απαιτούνται περίπου 12 ώρες για την ολοκλήρωση του φυσιολογικού τοκετού και περίπου τόση ώρα χρειάστηκε η πριγκίπισα να φέρει στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού ο οποίος ζυγίζει τρία κιλα και 700 γραμμάρια.

Στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια βρισκόταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τον πρωθυπουργό της χώρας για τη γέννηση του γιου του.

Το όνομα του μωρού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών πρώτη επιλογή φαίνεται πως είναι το όνομα Τζόρτζ.

Η ανακοίνωση της γέννησης έγινε –όπως απαιτεί το πρωτόκολλο- με θυροκόλληση στις πύλες του Μπάκινγχαμ όπου χιλιάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, αλλά και με επίσημη ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είχε περάσει το σαββατοκύριακο στο κάστρο Γουινδσορ, επέστρεψε το απόγευμα στο Λονδίνο και εξέφρασε τη χαρά της για τη γέννηση του δισέγγονου της.

Το νεογέννητο μέλος της βασιλικής οικογένειας γίνεται το τρίτο στη σειρά διαδοχής μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, «αφήνοντας» τον πρίγκιπα Χάρι τέταρτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο νοσοκομείο γεννήθηκαν πριν από 31 και 28 χρόνια αντίστοιχα,οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x