Μαχητικά Αθλήματα

Οι πρώτες συμμετοχές

Σε νέα ημερομηνία, στις 19 Οκτωβρίου μεταφέρεται το KIMBO Superfights. Διονύσης Γκίκας και Αλέξανδρος Παπαδημητρίου τα πρώτα ονόματα της οκτάδας στα 70κ.

Οκτάδα φωτιά με τους καλύτερους kickboxers που αγωνίζονται στα 70κ. προετοιμάζει το KIMBO Superfights για την τρίτη του διοργάνωση.

Αρχικά είχε ορίσει ως ημερομηνίας διεξαγωγής τις 20 Σεπτεμβρίου (συνδιοργάνωση με το Versus), ωστόσο για το καλύτερο δυνατό στήσιμο του τουρνουά και την προετοιμασία των αθλητών, μεταφέρθηκε ένα μήνα αργότερα, στις 19 Οκτωβρίου, σε μια κενή ημερομηνία στο αγωνιστικό καλεντάρι.

Η σχετική ανακοίνωση του KIMBO:

«Λόγος της μεταφοράς της διοργάνωσης ένα μήνα μετά από το προκαθορισμένο είναι απλά ο μεγαλύτερος χρόνος προετοιμασίας που απαιτεί μια οκτάδα και το γεγονός ότι μεσολαβεί καλοκαίρι και οι αθλητές πρέπει να κάνουν ειδική και σκληρή προετοιμασία για να προλάβουν και φυσικά για να μην έχουμε καμία έκπτωση στην απόδοσή τους αλλά και το θέαμα.

Γνωρίζοντας την ανεπτυγμένη κίνηση διοργανώσεων μέσα στον Οκτώβρη μεταφερόμαστε σε ημερομηνία κενή σεβόμενοι τις άλλες διοργανώσεις, τους αθλητές και το κοινό μας...».

Τα πρώτα ονόματα

Στόχος του promotion είναι να συγκεντρώσει ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα μέσα από την τεράστια δεξαμενή kickboxers που προσφέρει η κατηγορία των 70κ. (θα γίνει ξεχωριστή οκτάδα στα 75κ. από το Versus). Η οκτάδα έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί και σταδιακά θ’ ανακοινωθούν. Ο Διονύσης Γκίκας (Victory Camp) και ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (Ευβοϊκή Δύναμη) είναι τα πρώτα ονόματα.

Αν και μόλις 21 ετών ο Γκίκας έχει πάρε μέρος σε όλα τα μεγάλα promotion, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται αδιάκοπα, σημειώνοντας σταθερά ανοδική πορεία. Στην κατοχή του διαθέτει επαγγελματικές ζώνες από το Urban Fighters και το Apocalypse. Κι ακόμα βρίσκεται μόλις στην αρχή.

Ο Παπαδημητρίου αποτελεί ένας από τους πλέον υποσχόμενους νεαρούς fighters (19 ετών). Υποχρεώθηκε να στερηθεί τη «μοϊκάνα» του για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, πλέον έχει επανέλθει σε ρυθμούς προετοιμασίας. Εντυπωσίασε σε τετράδα του Gods of War, πήρε τη νίκη σε ένα δυνατό κι οριακό αγώνα απέναντι στον κατά πολύ πιο έμπειρο Μπιστόλα στο προηγούμενο KIMBO.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x