Betmasters

Kλειστό παιχνίδι από τη Χαλ

Η Χαλ θέλει την πρόκριση επί της Λόκερεν, αλλά το ματς δεν θα είναι καθόλου ευκολο για τους Αγγλους. Ο Γιάννης Καρατζαφέρης αναλύει και προβλέπει για τον αριθμό τερμάτων του αγώνα.

Στο KC η Χαλ υποδέχεται την Λόκερεν στην ρεβάνς της νίκης των Βέλγων με 0-1 από το πρώτο παιχνίδι για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε γκρουπ του θεσμού.

Οι «τίγρεις» κέρδισαν το εισιτήριο για να παίξουν στην Ευρώπη όντας φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τον οποίο έχασαν τον περασμένο Μάιο με 2-3 στην παράταση από την Άρσεναλ αν και είχαν προηγηθεί με 0-2 στο πρώτο 15λεπτο εκείνης της αναμέτρησης.
Στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός της Σλοβάκικη Τρέτσιν (0-0, 2-1) ενώ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος ξεκίνησαν με 2ιπλό στο Λόφτους Ρόουντ απέναντι στην ΚΠΡ (0-1) και συνέχισαν με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Στόουκ (1-1) σε ένα ματς που έχουν ισχυρό άλλοθι αφού έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 14ο λεπτό λόγω αποβολής του Τσέστερ.
Ο Στιβ Μπρους αναμένεται να κάνει το σχετικό Rotation στο αρχικό του σχήμα χρησιμοποιώντας αρκετές «ρεζέρβες» , οι: Ντιούφ, Αρναούτοβιτς, Ν΄Ζονζί, Οντεμβίνγκι, Σίντγουελ κλπ λογικά θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, ενώ στο «4-3-3» ο Σαγκμπό από την Σενεγάλη θα είναι στο «9» με τους: Μπράντι- Αλούκο στα άκρα.
Ο Χάρι Μαγκουάιερ διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα ενώ ο νεοφερμένος Ντόουσον από την Τότεναμ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι Βέλγοι θέλουν να τελειώσουν την δουλειά μετά το 1-0 από το πρώτο παιχνίδι αλλά εξακολουθούν να δίνουν τον τίτλο του φαβορί στις «τίγρεις».
Στο πρωτάθλημα προέρχονται από την πρώτη τους ήττα από την εκκίνηση του αφού έχασαν με 1-0 εκτός έδρας από την Κλαμπ Μπρίζ χάρη σε τέρμα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Τζούνιορ Καμπανάνγκα από το Κονγκό για τους γηπεδούχους.
Σε εκείνο το ματς οι φιλοξενούμενοι του Πίτερ Μας ανέβασαν στροφές στην επανάληψη αλλά δεν βρήκαν δίχτυα και μοιραία έφυγαν στο τέλος με σκυμμένο κεφάλι.
Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής και ο Μας αναμένεται να παρατάξει το «4-2-3-1» με τον Βραζιλιάνο Ντούτρα στο «9» και τριάδα πίσω του, τους: Ρεμάκλ, Ντε Πάου και Βανάκε.

• Οι «τίγρεις» αν και πρωτάρες στην Ευρώπη δεν «καίγονται» και ο Μπρους θα βάλει αρκετούς αναπληρωματικούς ενώ η Λόκερεν πραγματοποιεί μέτρια πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα της. Σκέφτομαι να «κρυφτώ» πίσω από τα λίγα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση αφού αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x