Μοτοσικλέτα

Kymco με πολλά…συν

Νέο Agility 16+ στα 125, που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου.

Το Agility, με τους μεγάλους τροχούς, άλλαξε τα δεδομένα στα δίτροχα, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία scooter. Η απήχησή του ήταν αρκετά μεγάλη στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περισσότερες από 11.000 πωλήσεις!

Η νέα χρονιά που ήδη διανύουμε, θέλει την Kymco να εμπλουτίζει τη σειρά: Agility, Agility-F, Agility Naked και Agility City με μια νέα πρόταση, με νέα αισθητική, αλλά και επεμβάσεις που αυξάνουν την ασφάλεια, την άνεση, την εργονομία, τους χώρους και την ευελιξία.

Το ολοκαίνουργιο Agility 16+ 125 τοποθετείται στην κορυφή της οικογένειας Agility με νέο πλαίσιο, ακόμα πιο στιβαρό. Εχει χαμηλότερη θέση οδήγησης και το ρεζερβουάρ έχει μετακινηθεί στο πάτωμα με την τάπα κάτω από το τιμόνι. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μεγάλωσε και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος τύπου Jet, o συνεπιβάτης απέκτησε αναδιπλούμενα μασπιέ, τα φωτιστικά σώματα έχουν πλέον ενιαία κρύσταλλα και φώτα θέσης τεχνολογίας LED, ο πίνακας των οργάνων έγινε πιο πλήρης σε ενδείξεις και πιο μοντέρνος σε σχεδίαση, ενώ η σχεδίαση του τελικού της εξάτμισης θυμίζει μοτοσικλέτας.

Διαβ'αστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x