Stoiximan Super League

L' Equipe: «Ο Ολυμπιακός κινείται για Μολό»

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Νανσί για την απόκτηση του Μολό αναφέρει η γαλλική εφημερίδα!

Για την απόκτηση του Γιοχάν Μολό έχει αρχίσει να κινείται ο Ολυμπιακός, αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της εγκυρότατης, "L Equipe".

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα το οποίο έρχεται να φέρει και πάλι στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού τον νεαρό άσο της Νανσί μετά από ένα διάστημα που είχε "χαθεί".

Σύμφωνα με αυτό οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τον 23χρονο ακραίο επιθετικό, μόνο που πλέον έχουν αρχίσει να... κάνουν τις κινήσεις τους.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο επιθετικός της Νανσί, Γιοάν Μολό 23 ετών, που είχε αγωνιστεί ως δανεικός την περασμένη σεζόν στην Σεντ Ετιέν, έχει δεχτεί προσέγγιση από τον Ολυμπιακό.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας έχει έρθει ακόμη σε επαφή με τους διευθύνοντες της Νανσί για το θέμα του Γάλλου με τα 7 γκολ και τις 9 ασίστ της περασμένης σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αυτό επισημαίνει ότι η Νανσί στην οποία και ανήκει ο παίκτης υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Γαλλίας. Κάτι τέτοιο προκάλεσε μεγάλες οικονομικές ανάγκες για την ομάδα, η οποία εκτός των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ήρθε αντιμέτωπη με μια "τρύπα" τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Παρόλα αυτά ξεκαθαρίζει ότι η πρόθεση των διοικούντων την Νανσί δεν είναι να πουλήσει όσο-όσο τον ταλαντούχο άσο αλλά να βγάλει τα χρήματα που εκτιμά ότι αξίζει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x