Δελτία Τύπου

Legion Run: Με κάθε εγγραφή και άλλη μία δωρεάν μέχρι 15 Ιουνίου!

Μόνο λίγες μέρες έμειναν μέχρι η πολυαναμενόμενη διοργάνωση Legion Run να είναι κοντά μας, για μια μέρα μόνο, στα Λουτρά Λαγκαδά το Σάββατο 21 Ιουνίου!

Φαίνεται ότι ολόκληρη η Ελλάδα έχει αγκαλιάσει το Legion Run, καθώς υπάρχουν συμμετοχές απ’ όλες τις πόλεις της χώρας! Αναμένεται επίσης μεγάλος αριθμός θεατών και παρευρισκομένων στο φεστιβάλ. Όπως μας δήλωσε ο Δρ. Αντώνης Αλεξόπουλος, External Communication Director, τοLegion Run , λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, έχει ανακοινώσει μια μοναδική προσφορά όπου με κάθε νέα εγγραφή θα δίνεται μια επιπρόσθετη δωρεάν. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλες τις τιμές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Σημειώστε ότι το κάθε νέο ζευγάρι συμμετεχόντων θα πρέπει να κάνει εγγραφή την ίδια ώρα.

Το Legion Run είναι μια ανεπανάληπτη, ολοήμερη διοργάνωση η οποία περιλαμβάνει μια μη-διαγωνιστική διαδρομή πέντε χιλιομέτρων με δεκαοκτώ εμπόδια παγκόσμιας κλάσης από λάσπη, φωτιά, συρματόπλεγμα και όχι μόνο, με παράλληλο φεστιβάλ με ζωντανή μουσική από γνωστά ροκ συγκροτήματα, τρελούς διαγωνισμούς, παιχνίδια, παραστάσεις, φαγητό και ποτό.

“Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα “αλλαγμένοι”. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπέρβαση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Περισσότερο απ’ όλα, όμως, είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις ξανά.”

Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφτείτε το www.legionrun.gr ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο +357 99 52 46 45 ή antonis@legionrun.com.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x