Δελτία Τύπου

Legion Run: Μια ανεπανάληπτη διοργάνωση στα Λουτρά Λαγκαδά

Ο Ιούνιος είναι ήδη κοντά και η πολυαναμενόμενη διοργάνωση Legion Run έρχεται κοντά μας, για μια μέρα μόνο, στα Λουτρά Λαγκάδα.

Ο Ιούνιος είναι ήδη κοντά και η πολυαναμενόμενη διοργάνωση Legion Run έρχεται κοντά μας, για μια μέρα μόνο, στα Λουτρά Λαγκάδα. Η Θεσσαλονίκη είναι ο δεύτερος σταθμός της διοργάνωσης, μετά από μια πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο στη Κύπρο.

Το Legion Run είναι μια ολοήμερη διοργάνωση η οποία περιλαμβάνει μια μη-διαγωνιστική διαδρομή πέντε χιλιομέτρων με πάνω από δεκαοκτώ εμπόδια παγκοσμίου κλάσης από λάσπη, φωτιά, συρματόπλεγμα (και όχι μόνο) και ένα παράλληλο μεγάλο φεστιβάλ με ζωντανή μουσική από τα πιο γνωστά ροκ συγκροτήματα, τρελούς διαγωνισμούς , παιχνίδια , παραστάσεις, φαγητό και ποτό. Ο Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας του Legion Run, Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD έχει χαρακτηρίσει την διοργάνωση σαν «μια μοναδικά έντονη εμπειρία ζωής, η οποία θα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής όποιου λάβει μέρος. Η έντονη πρόκληση τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό συνοδεύεται και ανταμείβεται με ένα μεγάλο φεστιβάλ με τους υπόλοιπους θεατές, φίλους και συγγενείς».

Λόγω του ότι διοργανώσεις σαν και αυτή είναι νέες και όπως είναι φυσικό, άγνωστες, αναλάβαμε να απαντήσουμε μερικές από τις πιο κοινές ερωτήσεις σχετικά με το Legion Run.

Ποιος είναι ο σκοπός του Legion Run;

Το Legion Run έχει ως στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εμπειρία ζωής, η οποία περιλαμβάνει μια διαδρομή- πρόκληση πέντε χιλιομέτρων με 15 ευφάνταστα εμπόδια τα οποία καλούνται να περάσουν ατομικά μεν, αλλά και παίρνοντας ή δίνοντας βοήθεια στα μέλη της ομάδας τους και όσων άλλων βρίσκονται γύρω τους, χωρίς να υπάρχει η ιδέα του ανταγωνισμού, καθώς ο κοινός «αντίπαλος» είναι η ίδια η διαδρομή. Όσοι λάβουν μέρος έχουν να κερδίσουν την περηφάνια της ολοκλήρωσης μιας μοναδικής διαδρομής και να ξεφαντώσουν με τους φίλους τους στο παράλληλο φεστιβάλ.

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος;

To Legion Run είναι ανοικτό σε ενήλικες άνω των 18. Λόγω του μη-διαγωνιστικού του χαρακτήρα προσφέρεται σε άτομα από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης (με καλή υγεία) τα οποία επιθυμούν να λάβουν μέρος σε δραστηριότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη ρουτίνα και την καθημερινότητα τους. Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός ότι το ποσοστό συμμετοχής αντρών-γυναικών είναι σχεδόν το ίδιο ( περίπου 60%-40% αντίστοιχα).

Μπορούν να έρθουν θεατές;

Η διοργάνωση προσφέρει κάτι για όλους, είτε λαμβάνουν μέρος είτε όχι. Υπάρχει η επιλογή να παραβρεθεί κάποιος/α σαν θεατής (αν και οι διοργανωτές λένε πως θα το μετανιώσουν που δεν έλαβαν μέρος), καθώς πέραν από την άφθονη διασκέδαση, φαγητό, ποτό θα πρέπει να είναι εκεί για θαυμάσουν και να απαθανατίσουν τους φίλους και συγγενείς την ώρα που θα έρπονται στη λάσπη, η θα περνούν από κάτω από συρματοπλέγματα και πάνω από ψηλούς τοίχους.

«Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα “αλλαγμένοι”. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις ξανά».

Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφτείτε το www.legionrun.gr ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο 99524645 ή antonis@legionrun.com.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x