Ελλάδα

Live Streaming: οι τελικοί των προεπιλογών των Εθνικών ομάδων

Παρακολουθήστε, μέσω του www.sport-fm.gr, τους τελικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, το οποίο διεξάγεται στην Κατερίνη.

Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στην Κατερίνη, όπου από την Κυριακή διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει τους τελικούς αγώνες των Παίδων και των Νέων για την περίοδο 2013-2014.

Στον τελικό των Παίδων (10:00) αγωνίζονται η ομάδα της 1ης ζώνης (βόρεια) με αντίπαλο την ομάδα της 3ης ζώνης (νότια). Στον τελικό των Νέων (12:30) αγωνίζονται η ομάδα της 1ης ζώνης (βόρεια) με αντίπαλο την ομάδα της 4ης ζώνης (νησιά).

Πρωτιές για την Κεντρική Ζωνή

Την τρίτη θέση κατέβαλλαν στους μικρούς τελικούς οι ομάδες Παίδων και Νέων της Κεντρικής Ζώνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογών Εθνικών Ομάδων που διεξάγεται στην Κατερίνη.
Στον μικρό τελικό των Παίδων η Κεντρική Ζώνη επικράτησε 4-1 της Ζώνης Νήσων και στον αντίστοιχο των Νέων, η Κεντρική νίκησε 2-1 στην παράταση της Νότιας Ζώνης.

Αναλυτικά οι δύο μικροί τελικοί:

Μικρός Τελικός Παίδων

Η Κεντρική Ζώνη τερμάτισε τρίτη στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων, καθώς στο μικρό τελικό επικράτησε 4-1 της Ζώνης Νήσων. Τα γκολ της νικήτριας ομάδας σημείωσαν οι Καλύβας (19’, 51’), Γαϊτανίδης (28’), Παπαδόπουλος (78’), ενώ το σκορ μείωσε (80’+1’) ο Μπακίρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κεντρική Ζώνη έχασε πέναλτι (21’) που εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης και απέκρουσε εντυπωσιακά, με διπλή προσπάθεια, ο Τσάβαρης.

2η Ζώνη (Κεντρική): Πατσιούρας, Κωφός, Κουλούρης (40’ Ζώχιος), Κυρίτσης Ι., Μαυρούτσικος, Μανιώτης, Γαϊτανίδης, Βασιλάκης, Καλύβας, Λιάπης (68’ Παπαδόπουλος), Τσιώκος (54’ Οικονομίκος).
Αναπληρωματικοί: Ζιάκας, Καλαϊτζίδης, Κακάμης, Βήχος, Κυρίτσης Α., Ντίνε.

4η Ζώνη (Νήσων):Τσάβαρης, Λαγουδάκης, Μαυροειδής, Ράφτης (60’ Χοχλαστός), Γιακουμάκης (25’ Παπαματθαιάκης), Πλαυτάκης, Κακαβελάκης, Σταυρακάκης (73’ Παπουτσιδέλης), Μπακίρης, Κομνηνός, Αργυρουδάκης.
Αναπληρωματικοί: Αζίζης, Μαρίνος, Χοχλαστός, Παλαμούτσης, Διακογεωργίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Παπαργυρίου, με βοηθούς τις Χρυσάνθη Μπλέτσιου, Καλλιόπη Δανιηλίδου. Καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Φώτης Πολυχρόνης.

Μικρός Τελικός Νέων

Με γκολ του Βάρκα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, η Κεντρική Ζώνη νίκησε 2-1 της Νότιας και τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που σημείωσε το νικητήριο τέρμα είχε ισοφαρίσει και στο 46’ το σκορ, το οποίο μέχρι εκείνο το σημείο είχε διαμορφώσει ο Μπίτρας με τέρμα στο 31’.

2η Ζώνη (Κεντρική): Τσιμουράκος, Τσιμπούκας, Λεοντίου, Μερεντίτης, Ντίνης, Δερμιντζάκης, Δημάς, Παππάς (71’ Παρράς), Βάρκας, Γαλούπης (77’ Σπηλιώτης), Ζήσης (46’ Τρεπεκλής).
Αναπληρωματικοί: Λύτρας, Καλφούτσος, Σόφιας, Παυλάκης, Βουτσελάς, Αλεξόπουλος.

3η Ζώνη (Νότια): Κουβέλης, Σπηλιώτης Η., Λαζανάς, Κοφσανίδης, Κορνέζος, Λεγάτος (54’ Μπίρμπας), Λάγιος (66’ Μάλαμας), Χατζημιχάλης, Μπίτρας, Θυμιανός, Δέδες (101’ Γιαννόπουλος).
Αναπληρωματικοί: Πατούλιας, Δημόπουλος, Ανδρεόπουλος, Γαληνάκης, Αυγέρης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης, με βοηθούς τους Γιώργο Θεοδώρου, Νεόφυτο Δημητριάδη. Καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Ιωάννης Γκαραγκάνης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x