Red Bull X-Fighters

Live streaming: Red Bull X-Fighters

Η μάχη του τίτλου στο Red Bull X-Fighters συνεχίζεται στην Ιαπωνία.

Με τη δημοτικότητα του fmx να καλπάζει στην ανατολική Ασία, το ντεμπούτο του Red Bull X-Fighters World Tour στην Οσάκα αναμένεται κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Μπροστά στο κάστρο της νότιας ιαπωνικής πόλης, στο διάσημο Nishinomaru Garden, θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς.

Εκεί οι διεθνείς άσοι του fmx θα επιδοθούν σε συγκλονιστικά αεροβατικά κόλπα σε απόσταση 30 μέτρων και ύψος 15 μέτρων μπροστά στο ήδη επιβεβαιωμένο κοινό των 11 χιλιάδων θεατών.

Ο Γάλλος Thomas Pages, νικητής του πρώτου αγώνα στην Πόλη του Μεξικό, επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας με 245 βαθμούς, μετά τη δεύτερη θέση που εξασφάλισε στον αγώνα του Glen Helen ενώ ισοψηφούν και ακολουθούν με μικρή διαφορά ο Ισπανός Dany Torres και ο Rob Adelberg με 210 βαθμούς.

Στη μάχη της πρωτιάς με τρεις αγώνες να απομένουν, εξακολουθεί να βρίσκεται και ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Levi Sherwood ενώ ο τοπικός ήρωας Taka Higashino βρίσκεται σε φοβερή φόρμα μετά την τρίτη θέση που απέσπασε στο ντεμπούτο του, στο Glen Helen.




























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x