Betmasters

Live streaming και στοίχημα

Οι περισσότερες εταιρίες στοιχήματος προσφέρουν πλέον live streaming. Πως μπορούμε να δούμε τα ματς ζωντανά και τι χρειάζεται;

Αν θέλετε να βλέπετε τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τότε μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, με το Live Streaming που προσφέρουν οι περισσότεροι bookmakers. Όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να μπαίνετε σε κάθε "τυχάρπαστο" site για να βλέπετε τους αγώνες με Live Streaming, έχοντας μεγάλη καθυστέρηση από την κανονική εξέλιξη, αλλά και με κάκιστη ποιότητα εικόνας, τότε σίγουρα θα ανακουφιστείτε.

Η εικόνα στο Live Streaming των bookmakers είναι υψηλής ανάλυσης και το κυριότερο, χωρίς καθυστέρηση, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα ματς και παράλληλα να παίζετε live.

Πρωταθλήματα για Live Streaming

Ποδόσφαιρο
Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σαμπιονά, Καμπιονάτο, Μπουντεσλίγκα, Πορτογαλία, Βέλγιο, Τουρκία, Ολλανδία, Ρωσία, Αυστρία, Ελβετία, Αργεντινή, Βραζιλία, Κόπα Λιμπερταδόρες, Champioship Αγγλίας, Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Ισπανίας, Κύπελλο Ιταλίας, προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προκριματικά μουντιάλ.
Μπάσκετ
Ευρωλίγκα, NBA, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Eurobasket.
Τένις
Όλες οι μεγάλες διοργανώσεις και τα τουρνουά.
Βόλεϊ, Χάντμπολ και άλλα πολλά αθλήματα έχουν πλήρη κάλυψη στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Μάλιστα, στις περισσότερες από τις εταιρίες υπάρχει ειδική ενότητα με το καθημερινό πρόγραμμα των αγώνων που παίζουν σε Live Streaming, ώστε να μην χάσετε τίποτα από αυτά που θα θέλατε να δείτε.

Πως θα δείτε τους αγώνες σε Live Streaming;

Απλά χρειάζεται να ανοίξετε ένα λογαριασμό. Σε κάποιες από τις εταιρίες χρειάζεται να γίνει μια κατάθεση έστω 5 ευρώ και να υπάρχει υπόλοιπο έστω 0,10 ευρώ. Σε άλλες πάλι, δεν χρειάζεται υπόλοιπο στο λογαριασμό.

Δείτε τι είναι το Live Streaming και πως μπορείτε να βλέπετε τους αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x