Τεχνολογία

Logitech G302: Νέα πρόταση για MOBA games

Η κατηγορία των MOBA video games έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον πέραν των δημιουργών videogames έχει αρχίσει να απασχολεί και τους δημιουργούς περιφερειακών.

Η κατηγορία των MOBA video games έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον πέραν των δημιουργών videogames έχει αρχίσει να απασχολεί και τους δημιουργούς περιφερειακών.

Η Logitech παραμένει μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην αγορά των σχετικών gaming περιφερειακών και η νέα της πρόταση, το LogitechG302, απευθύνεται στους fans αυτής της κατηγορίας videogames.

Όπως σημειώνεται από τον κατασκευαστή, το νέο προϊόν έχει δοκιμαστεί από επαγγελματικές ομάδες στην κατηγορία των eSports και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού gamer.

Ο σχεδιασμός του προσφέρει καλύτερη αίσθηση στο κλικ, μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ αρκετά σημαντικό είναι και το βάρος που έχει δοθεί, έτσι ώστε να διευκολύνει στο μέγιστο τον ιδιοκτήτη του. Το LogitechG302 περιλαμβάνει έξι πλήκτρα που μπορούν να προγραμματιστούν, ποικιλία ανάλυσης DPI από τα 240 στα 4000, ενώ φέρει και εσωτερικά μεταλλικά ελατήρια που προσφέρουν ρυθμό απόκρισης κοντά στο 1 ms.

Τα πλήκτρα του νέου mouse μπορούν να «ανιχνεύσουν» έως και 5 κλικ το δευτερόλεπτο, εξυπηρετώντας έτσι όσους παίζουν και χρησιμοποιούν έντονα τη λειτουργία των πατημάτων στα πλήκτρα. Κάτι τέτοιο βέβαια απαιτεί και το σχεδιασμό ενός ανθεκτικού mouse, κάτι που το G302 μπορεί να υποστηρίξει. Η Logitech υποστηρίζει ότι έχει δοκιμάσει το ποντίκι της και μπορεί να αντέξει άνετα τα 20 εκατομμύρια κλικ χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Το Logitech G302 κυκλοφορεί στην αγορά στην τιμή των €49.99.

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x