Τεχνολογία

Logitech G402 Hyperion Fury Review

Η σειρά gaming ποντικιών της Logitech ολοένα και μεγαλώνει και πλέον ήρθε η ώρα για ένα νέο μοντέλο που θα απευθύνεται σε αυτούς που ζητούν ολοένα και καλύτερες επιδόσεις από το mouse τους.

Το Logitech G402 Hyperion Fury έρχεται να συνεχίσει την πορεία των G602 και G502, είναι ενσύρματο και με όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία αποσκοπεί στο να γίνει μέρος του gaming χαρακτήρα σας. Από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο αισθητήρας Fusion Engine, η δυνατότητα ρύθμισης DPI από τα 240 στα 4000, τα 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, αλλά και το βάρος των 144 γραμμαρίων.

Στο εσωτερικό της συσκευασίας του προϊόντος βρίσκουμε το mouse και το σχετικό εγχειρίδιο οδηγιών, ενώ από πλευράς κατασκευής, το G402 είναι άλλο ένα προϊόν που ξεχωρίζει για το έντονης χρωματικής απόδοσης λογότυπο στην «πλάτη». Η αίσθηση στην αφή είναι εξαιρετική, ενώ μετά τα πρώτα λεπτά γνωριμίας, ο χρήστης θα καταλάβει ότι έχει στα χέρια του ένα «εργαλείο» που θα τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα σε όλα τα δύσκολα games. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που και επιτρέπει στο χέρι να μη γλιστράει, αλλά επιτρέπει και σε όλα τα δάχτυλα να… ξαπλώσουν άνετα πάνω και δίπλα του.

Τα κεντρικά πλήκτρα και η ροδέλα κύλισης παρουσιάζουν άμεση ανταπόκριση, ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει υπερβολικά πολύ εύκολα την αλλαγή στην διαδικασία σκαναρίσματος επιφάνειας (τη γνωστή αλλαγή DPI). Μοναδικό περιοριστικό χαρακτηριστικό του ποντικιού είναι πως λόγω σχεδιασμού απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε δεξιόχειρες. Το Logitech G402 είναι συνολικά μια εξαιρετικά καλή πρόταση και σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά. Αν είσαστε fan των video games, σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!

Επιμέλεια: Παύλος Παπαπαύλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x