Μαχητικά Αθλήματα

«Loser και δειλός ο Πακιάο»

Τελείωσε ο αγώνας, άρχισε το trash-talk. Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ απάντησε στους επικριτές του, αλλά και στον Μάνι Πακιάο αποκλείοντας το ενδεχόμενο ρεβάνς.

Ο αγώνας της δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε η μάχη του Φλόιντ Μέιγουεδερ με τον Μάνι Πακιάο δεν δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες, ήταν όμως με διαφορά ο πιο εμπορικός όλων των εποχών. Κι ενώ ο Μέιγουεδερ δήλωνε «ανοιχτός» σε πιθανή ρεβάνς όταν ο Πακιάο επιστρέψει στην δράση, το... γύρισε στο trash-talk.

«Είπα ότι θα του δώσω τη ρεβάνς, όμως άλλαξα γνώμη. Αυτή τη στιγμή αποκλείεται γιατί είναι loser και δειλός. Όταν χάνεις πρέπει να αποδέχεσαι την ήττα σου. Έχασε και το ξέρει. Έχασα μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν μετά απ’ όλα αυτά», ανέφερε ο κορυφαίος Αμερικανός πυγμάχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Showtime, με το οποίο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη αγώνα.

«Περίμενα να αποδεχθεί την ήττα του και να αναγνωρίσει ότι είμαι καλύτερος», συμπλήρωσε, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν αντιλήφθηκε πως ο Φιλιππινέζος είχε πρόβλημα στον δεξιό του ώμο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει εκτός προπονήσεων: «Σε καμία περίπτωση. Και το αριστερό και το δεξί του χέρι ήταν γρήγορα, έβγαζε γρήγορους και δυνατούς συνδυασμούς και με τα δύο χέρια. Δικαιολογίες…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x