Βόλεϊ

MVP… «αιωνίων»

Απ’ το ντέρμπι «αιωνίων» αναδείχτηκε ο MVP της 21ης αγωνιστικής της volleyleague, με τον Μίλαν Γιούρισιτς να παίρνει τον τίτλο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον Μίλαν Γιούρισιτς κατέληξε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague, μετά την εμφάνισή του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος κεντρικός των «ερθρόλευκων» σημείωσε 16 πόντους με 8 στις 11 τελειωμένες επιθέσεις με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 73%. Επίσης πήρε 8 πόντους από μπλοκ και 2 άσσους.

Μάλιστα, πρόκειται για την Τρίτη φορά που κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο στην καριέρα του, αφού το έχει πετύχει ξανά τη σεζόν 2012-13 με νίκη επί του Φοίνικα Σύρου (1/12/2012), αλλά και ένα χρόνο νωρίτερα με τη φανέλα της ΕΑ Πατρών, επικρατώντας της φετινής του ομάδας (2/4/2012).

All Star Team της 21ης αγωνιστικής:
MVP: Μίλαν Γιούρισιτς (Ολυμπιακός)
Καλύτερος Πασαδόρος: Τζάρεντ Κράουζε (Παμβοχαϊκός)
Καλύτερος Διαγώνιος: Νίκος Παλέντζας (Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου)
Καλύτεροι Ακραίοι: Νικολά Μιχαήλοβιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πίτερ Γιάνουσεκ (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Καλύτεροι Κεντρικοί: Μίλαν Γιούρισιτς (Ολυμπιακός), Γκαρσία Τζούλιαν Τόρρες (ΑΕΚ)
Λίμπερο:Κώστας Ταμπουρατζής (Α.Ο.Κηφισιάς)

Oι καλύτεροι κάθε ομάδας την 21η αγωνιστική με βάση τα στατιστικά:
Παναθηναϊκός (Χρήστος Μπέλος) – Ολυμπιακός (Μίλαν Γιούρισιτς)
Παμβοχαϊκός (Τζάρεντ Κράουζε) – Παναχαϊκή (Στιβ Γκοτς)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Νικολά Μιχαήλοβιτς) - Α.Ο.Κηφισιάς (Κώστας Ταμπουρατζής)
ΑΕΚ (Γκαρσία Τζούλιαν Τόρρες) – Άρης Α.Σ. (Θανάσης Ντίνας)
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Πίτερ Γιάνουσεκ) – ΠΑΟΚ (Αλεξάντερ Μίλκοφ)
Γ.Σ.Λαμία (Τζορτζ Παπαδόπουλος) – Νίκη Αιγινίου (Νίκος Παλέντζας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x