Βόλεϊ

MVP της σεζόν η Χριστοδούλου: «Νιώθω δικαιωμένη που έμεινα στον Ολυμπιακό»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, αναδείχτηκε η κορυφαία παίκτρια της φετινής Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά από ψηφοφορία των προπονητών της κατηγορίας.

MVP του φετινού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών αναδείχτηκε η Στέλλα Χριστοδούλου!

Η αρχηγός του Ολυμπιακού ψηφίστηκε από τους προπονητές της κατηγορίας ως κορυφαία, διάκριση που απόλαμβανει για πρώτη φορά στην καριέρα της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με τίμησαν με την ψήφο τους… Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο αυτό στις συμπαίκτριες μου, γιατί πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε απίστευτο δέσιμο και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα» δήλωσε αμέσως μετά την βράβευσή της και συνέχισε:

«Θέλω όμως να το αφιερώσω και στον προπονητή μου τον κ. Κοβάτσεβιτς, ο οποίος με την έλευση του έχει δώσει μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα και προσωπικά θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ πάρα πολύ. Φυσικά τον αφιερώνω στην ομάδα μου και νιώθω δικαιωμένη που έμεινα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ήταν μια ιδανική χρονιά για όλους μας, που έκλεισε με νταμπλ και τελικό στην Ευρώπη, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και θέλουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x