Games

MXGP, το νέο video game για το Motocross!

Έχοντας κατακτήσει τον κόσμο του MotoGP και του SBK από το 2007, η ιταλική Milestone δοκίμασε πριν από δύο χρόνια να «ξεφύγει» από την πίσσα και να εισέλθει και στο χωμάτινο έδαφος...

Έχοντας κατακτήσει τον κόσμο του MotoGP και του SBK από το 2007, η ιταλική Milestone δοκίμασε πριν από δύο χρόνια να «ξεφύγει» από την πίσσα και να εισέλθει και στο χωμάτινο έδαφος με το MUD FIM Motocross World Championship, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Μπορεί ο τίτλος να έπασχε αρκετά στον τεχνικό τομέα και η αίσθηση του gameplay να μην ήταν τόσο ρεαλιστική όσο θα έπρεπε, αλλά οι προϋποθέσεις και οι βάσεις για ένα καλό motocross παιχνίδι είχανε μπει.

Βελτιώνοντας τον πυρήνα του MUD, η ομάδα ανάπτυξης θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν αξιόλογο τίτλο και να κερδίσει όλους τους λάτρεις του δίκυκλου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, έφτασε στα ράφια των καταστημάτων το MXGP: The Official Motocross Videogame, θέλοντας να προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο και να καθιερωθεί στην αγορά. Θα καταφέρει να γίνει ένας must buy τίτλος στο είδος του ή χρειάζεται ακόμα δουλειά μέχρι αυτό το σημείο;

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως για άλλη μια φορά η ιταλική ομάδα ανάπτυξης έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του επίσημου πρωταθλήματος MXGP από την FIM, όπως μας έχει συνηθίσει σε όλους τους τελευταίους τίτλους της, με αποτέλεσμα να περιλαμβάνονται όλοι οι αθλητές και οι ομάδες, καθώς και χορηγοί, διαφημίσεις και εμφανίσεις.

Πρόκειται για ευχάριστη προσθήκη καθώς, με ελάχιστες εξαιρέσεις και ειδικά σε αυτό το είδος παιχνιδιού, συνήθως έχουμε να κάνουμε με τυχαίους αναβάτες και ανώνυμα πρωταθλήματα.

Όσοι ασχολήθηκαν με το WRC 4 της Milestone θα συναντήσουν πολλές ομοιότητες στον πύρινα του MXGP. Παρόμοια menu, βίντεο και cut-scenes από πραγματικούς αγώνες, ενώ ακόμα και το lobby στο Career Mode είναι σχεδόν ίδιο.

Μεταφερόμαστε σε ένα garage όπου έχουμε πρόσβαση στο calendar του πρωταθλήματος, τα αξεσουάρ της μηχανής αλλά και του αναβάτη μας, ενώ τα social media και ο κόσμος που μας ακολουθεί παίζουν και εδώ σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξη της καριέρας μας.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x